star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mohács

  • 92 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

44 millió Ft

Eladó lakás Mohács

  • 92 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Mohács

  • 92m²


Ár:

44 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Mohácson a belvárosban, 2004-ben épült, belső kétszintes 2. emeleti lakás eladó. A lakás csendes környezetben található, egy rendezett lépcsőházban. Kiváló elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető a Széchenyi tér, a Sétáló utca, a Polgármesteri Hivatal és a Posta is, mindössze néhány perces sétával.

Azonnal beköltözhető, a burkolatok, a konyha, a fürdő kitűnő állapotúak. Az alsó szinten előszoba, konyha, étkező-nappali, szoba, kamra, WC, a felső szinten két szoba, gardrób és fürdő WC-vel található. A fűtést és a meleg vizet is gázkazán biztosítja. Nyáron a megfelelő hőmérsékletről légkondicionáló gondoskodik.

A bútorzat megegyezés tárgyát képezi. A lakás tehermentes, az ára alkuképes! Erkély tartozik hozzá.

Az udvarban autóval lehet parkolni, azonban nem tartozik a lakáshoz kocsi beálló.

Jöjjön, tekintse meg ezt a kiváló állapotú és elhelyezkedésű lakást!


Elhelyezkedés

Mohács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6546210


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6546210

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mohácsi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 478 261 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546210. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.