star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mohács

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

12,3 millió Ft

Eladó lakás Mohács

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Mohács

  • 54m²


Ár:

12 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy 54 négyzetméteres, 2 külön nyíló szobás erkélyes azonnal birtokba vehető , tehermentes 3. emeleti erkélyes lakás, Mohács Újvárosban.

A rendezett lépcsőházban jó a lakó közösség.
A fűtési rendszer gázfűtés, amely teljesen új így a fűtés korszerűsítéssel az új tulajdonosnak már nem kell bajlódni !

A felújítás lehetőséget nyújt saját belsőépítészeti elképzelés kialakításának. Első lakásnak, vagy befektetésnek is vonzó lehet, mivel az egyik legkedvezőbb árú ingatlan jelenleg a városban. A környék infrastruktúrája jó, iskola, óvoda, bolt, sétával is könnyen elérhető.
Az ingatlan könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is.
Ha szeretne egy jó befektetést, akkor ne habozzon hívni információkért és a megtekintésért. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363482


Elhelyezkedés

Mohács, Újváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6615668


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6615668

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mohácsi (Újváros) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 12,3 millió Ft, négyzetméter ára 227 778 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Gombai Magdolna referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615668. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.