star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mohács

  • 67 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

26 millió Ft

Eladó lakás Mohács

  • 67 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Mohács

  • 67m²


Ár:

26 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1930
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Árcsökkenés!!!
Mohácson a belvárosban felújított, utcafronti lakás négylakásos társasházban eladó. A Széchenyi tér, a Polgármesteri Hivatal, a Posta, a Sétáló utca, éttermek, üzletek, buszmegálló, iskola, óvoda pár perc sétával könnyen megközelíthetők.

A felújítás során a külső nyílászárók nagy része hőszigeteltre lett cserélve, az ablakok redőnyösek. A mennyezet új gipszkarton borítást kapott, az aljzat új járólapokkal és laminált padlóval lett burkolva. Minden helyiség és a falazat külsőleg frissen festve.

A lakásban előszoba-étkező, konyha, fürdő WC-vel, kamra, 2 szoba található. A fűtés gázkonvektoros, a meleg vizet villanybojler biztosítja, gázbojler is beköthető. Különálló tároló tartozik hozzá.

Tehermentes, egy tulajdonosa van, azonnal költözhető! Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Mohács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641508


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641508

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mohácsi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 26 millió Ft, négyzetméter ára 388 060 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Róbert referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641508. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.