star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mohács

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

24,5 millió Ft

Eladó lakás Mohács

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Mohács

  • 59m²


Ár:

24 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1985
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó panellakás Mohácson !
Nem kell magasra cipekednie hiszen ez egy első 1. emeleti lakás a Horváth Kázmér utcában, ahol minden egy karnyújtásnyira van, boltok, iskola, óvoda.
Zárt rendezett lépcsőházból juthatunk be az új bejárati ajtón az ingatlanba. A lapozott előszobából a kibővített konyha étkezőbe jutunk. Eredetileg ez egy 3 szobás lakás, de a konyha melletti szoba fala kibontásra került, ami bármikor visszaállítható. Így egy tágas étkező várja új lakóit. Az 59 m2-es lakásban hálószoba, és az erkélyes nappali ami nyugati fekvésű.
Az erkély szép állapotú redőnnyel felszerelt, így a nyári nap ellen kitűnően véd. A fürdőszoba felújított, kényelmesen elfér a zuhany mellett a mosógép is. A nyílászárókat részben kicserélték műanyagra. A lakás bútorokkal együtt eladó ,hamar birtokba vehető!
Jöjjön nézze meg, tervezzük meg új otthonát!
További kérdéseire szívesen válaszolok, akár hétvégén is!
Jöjjön nézzük meg együtt ! 06209737207

Referencia szám: LK093414


Elhelyezkedés

Mohács


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641743


+36 20

Ingatlannet kód: NET6641743

Az általad megtekintett eladó mohácsi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 24,5 millió Ft, négyzetméter ára 415 254 Ft, ami a mohácsi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Horváthné Jauch Ildikó referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641743. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mohács ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.