star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 57 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

45,06 millió Ft

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 57 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 57m²


Ár:

45 066 650 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kedves érdeklődők!

Új lakás jó helyen, jó áron!

Mosonmagyaróváron, egy 3 szintes, 19 lakásos társasházban, eladásra kínálunk egy újépítésű, kulcsrakész, első emeleti, 57nm-es lakást.

A társasház vasbeton sávalapra kerül ráépítésre. A külső főfalak minden szinten Leiertherm 30 Pro falazó blokkal készülnek, külső felületen 15 cm vastagságú AUSTROTHERM grafit hőszigeteléssel, vakolt felülettel.Az összes belső főfal a magasabb hanggátlási követelmények miatt Leier 25 cm-es előre gyártott vb. falpanellel készülnek. A válaszfalak minden szinten Leiertherm 10 N+F válaszfal elemek 10 cm-es vastagsággal, kettő oldali vakolattal tervezettek. A fűtés házközponti gázkazánnal és hőszivattyúval biztosított. A fűtésrendszer padlófűtés minden helyiségben.

A lakás áll, két szobából, egy amerikaikonyha-nappaliból, egy fürdőből és egy külön mellékhelyiségből. Tartozik hozzá erkély is.

Az ingatlan belső tulajdonságai:- hideg burkolatok - festés fehér színnel (eddig 1 réteg készült el)- parketta- beltéri ajtó (kilinccsel) - kapcsolók, konnektorok- kád vagy tusoló beépítése (tusoló esetében az üvegfalat/ajtót nem tartalmazza)- csaptelepekAz ár nem tartalmazza:- Lámpatestek- Konyhabútor és a hozzá tartozó szanitereket.Az ár tartalmaz 1db kültéri gépkocsibeállót is.

Az ügyvédi munkadíj a vevőt terheli, ha önerőből vásárol, akkor a munkadíj a vételár 0,8 %-a, ha hitelt vesz fel akkor a vételár 0,9 %-a. A vételáron felül kérünk lakásonként 280.000 Ft összeget (illetékek, földhivatali bejegyzések, postaláda, energetikai tanúsítvány stb.). Ezt az összeget átvételi elismervénnyel vesszük át és a szerződéskötésre az ügyvédi munkadíjjal együtt kell hozni.

Irodánk készséggel segít hitel, CSOK, Babaváró-hitel, Felújítási-hitel, ügyintézésében is. Várom megtisztelő hívását.


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6479403


+36 30

Ingatlannet kód: NET6479403


Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 45,06 millió Ft, négyzetméter ára 790 643 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Csóka Laura hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6479403. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.