star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 70m²


Ár:

54 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Te is a CSODÁT keresed? Megmutatom hol találod!Egy olyan társasházat szeretnék neked bemutatni, amely 2021-ben épült Mosonmagyaróvár csendes, mégis központi részén. A téglaépítésű lakás magas kopásállóságú járólap és parketta burkolatokat kapott. Az ingatlan két oldalról is megközelíthető. Belépve egy előszobába érkezünk, ahonnan lépcsőn tovább haladva jutunk az emeletre. A tágas amerikai konyhás nappali letisztultsága teljesen magával ragad! A konyhában egy tágas spájz is található, ahová bármit el lehet rejteni. Hogy még kellemesebbek legyenek a hétköznapok, egy olvasósarok is kialakításra került. A beáradó napfény és madárcsicsergés gondoskodik róla, hogy nyugalom és béke fogadjon az otthonodba érve! A közlekedőből két tágas szoba, fürdőszoba és külön mellékhelyiség nyílik. A teraszon egy grill és egy asztal is elfér a hétvégi összejövetekhez.Minőségi műanyag nyílászárók és VELUX ablakok kerültek beépítésre, árnyékolóval és hővédővel felszerelve! Emellett a nappaliban elektromos redőny szolgálja a kényelmet! A kellemes komfortérzetet padlófűtés biztosítja! A padlásra a téli-nyári holmikat is fel lehet vinni, az udvaron pedig a kerékpárok tárolására is van lehetőség.Az utcán saját, térkövezett parkoló is található.A víz szerelmeseire gondolva alig pár percre található a Bicó, a kényelmes hétköznapokról a közelben található bevásárlóközpontok, iskola, óvoda és bölcsőde gondoskodik. FIGYELEM! AZ INGATLAN TEHERMENTES, RENDEZETT JOGVISZONNYAL RENDELKEZIK!Ha egy ilyen csodálatos otthont álmodtál meg, NE HABOZZ! Keress a hét bármely napján, nézzük meg együtt!Vásárolnál, de nincs meg rá a megfelelő keret?? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésedre.


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6559098


+36 70

Ingatlannet kód: NET6559098


Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 784 286 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Albrecht Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6559098. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.