star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 51m²


Ár:

37 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Mosonmagyaróvár kedvelt részén, a Lajta lakóparkban vált eladóvá ez az első emeleti, 51 nm-es kényelmes lakás.

A lakásba lépve a kis előtér átmenetet képez a külső és belső tér között, alkalmas kabátok, cipők elhelyezésére. Innen a fő élettérbe jutunk, a modern amerikai konyhás nappaliba, ahol egyik oldalon a beépített konyhabútort találjuk mosogatógéppel, a további részén pedig elfér az étkezőasztal és a kanapé tévével. Innen egy kis közlekedőn keresztül jutunk el a hálószobába, illetve a fürdőbe és a különálló wc-be. Egy 6 nm-es erkély is elérhető a konyhán keresztül, mely a csendes, belső udvarra néz.

Az ingatlanban 2018-ban kicserélték a villanyvezetékeket és a burkolatokat, 2022-ben pedig új gázkazánt építettek be, ami biztosítja a melegvizet és a helyiségek fűtését radiátorokon keresztül. A konyhába két éve egy mosogatógép is beszerelésre került.
A lakáshoz tartozik egy zárt udvari kocsibeálló is, de a ház előtt közvetlenül is lehetőség van parkolásra. Az épülethez tartozik egy közös biciklitároló, illetve egy közös használatú kis füvesített udvar is. A ház maga nagyon népszerű a helyiek körében, mert barátságos, gyönyörű zöld környezetben található, újabb építésű, de épp annyira, hogy már bizonyította szerkezeti stabilitását és penészmentességét is.

A Lajta lakópark Mosonmagyaróvár nyugodt, csendes övezete, melytől 15 perces sétával a belvárosba juthatunk (autóval 3 perc), ha pedig természetközelségre vágyunk, akkor csupán 5 percnyire találjuk a Lajta folyót. A lakásból gyalog 10 percen belül elérjük a közeli óvodát és általános iskolát, negyed órás sétára pedig egy bevásárlóközpontot találunk különböző élelmiszerboltokkal (Tesco, Aldi), drogériákkal (Müller, Dm), gyógyszertárral, éttermekkel, ruházati és lakberendezési üzletekkel.

Mosonmagyaraóvár egy kiváló adottságokkal rendelkező, folyamatosan fejlődő, élhető város:
- Győrtől félórás autóútra,
- az osztrák határtól 15 percre,
- Pandorftól és Pozsonytól fél órányira,
- Bécstől egy órányira.

A városban kórház, könyvtár, kulturális központ, valamint múzeum is üzemel.

A lakás akár egy-két gyerekes család számára is alkalmas, első otthonként is kiváló, valamint nyugdíjasoknak is ajánlom, mert nem kell sokat lépcsőzni. Befektetési célra is kitűnő, a jelenlegi tulajdonos is évek óta albérlőknek tartotta fent. Ebben a városban, ezen a jó környéken mindig keresettek a lakások! Egy festés után rövid időn belül már költözhet is!

A nappali bútor, a mosó-és szárítógép megegyezés tárgyát képezi!

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
6.8m²
Wc
1.2m²
Fürdőszoba
3.8m²
Szoba
11m²

Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6573744


Andorka-Kovács Erzsébet

Andorka-Kovács Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6573744

Andorka-Kovács Erzsébet

Andorka-Kovács Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 743 137 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Andorka-Kovács Erzsébet referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6573744. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.