star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 30 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

22,6 millió Ft

Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 30 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Mosonmagyaróvár

  • 30m²


Ár:

22 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy nagyon szépen 2021- ben felújított 30 nm -es téglalakás Mosonban. Ez a lakás egy nyugodt és rendezett udvarban található, békés lakókkal összesen 4-en laknak itt zárt udvarban. Az ingatlanon található egy tágas hangulatos szoba, konyha, fürdőszoba. A burkolatok parketta és járólap került behelyezésre. A rezsije alacsony, ahogy az ingatlané is.A lakásban teljesen megújult villany-és vízvezetékek, valamint műanyag nyílászárók találhatók. A melegről gázcirkó radiátoros hőleadással gondoskodik. A plussz egy klíma ami hütő-fütő funkcióval van ellátva.Az ingatlanhoz tartozik füvesített kis kert és egy új tároló. Kellemes érzés élvezni tavasztól őszig a kiskertben való idő töltést.Ez az otthon igazán aranyos, pároknak, egyedül élőknek , első lakás vásárlóknak, befektetésnek kíváló. A jó lakóknak köszönthetően tisztaság és rend jellemző a társasházra.A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: boltok, illetve ovóda, iskola.Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velem, még ma hogy megtekinthesse ezt a kis kellemes lakást!


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6644122


+36 70

Ingatlannet kód: NET6644122


Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 22,6 millió Ft, négyzetméter ára 753 333 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Albrecht Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644122. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.