star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagyatád

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó lakás Nagyatád 1. kép

Eladó lakás Nagyatád

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nagyatád

  • 55m²


Ár:

15 900 000 Ft

Közös költség
7 ezer Ft
Emelet
3.
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Lift
van
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Kilátás
Utcai

Az ingatlanról:

Eladó Nagyatádon a Hunyadi utcában, tíz emeletes zárt lépcsőházas tömbben egy, 3. emeleti, 2 szobás, komfortos alacsony rezsijű lakás .Az épületben a közlekedést lift biztosítja..A lakás: 2 szoba, konyha, folyosó, külön fürdő, WC és erkély.Fűtés távfűtéses. Szobák laminált padlóval burkoltak, a többi helyiség padlózata járólappal burkolt.Lakás központi elhelyezkedésének köszönhetően élelmiszerboltok, óvoda, pékség közvetlen szomszédságban található minden néhány perces távolságra található.További előnye, hogy a szobák kelet-nyugati , így egész nap világos napfényes a lakás.Amennyiben felkeltette az ingatlan a figyelmét, akkor ne habozzon, hívjon vagy írjon még ma, hogy mielőbb megtekinthesse az ingatlant.

Ár: 15,9 M Ft. 


Elhelyezkedés

7500, Nagyatád, Hunyadi utca 8


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6627838


+36 70

Ingatlannet kód: 6627838

Az általad megtekintett eladó nagyatádi (Hunyadi utca 8) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 289 091 Ft. Az ingatlant BN hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627838. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyatád ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.