star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa, Északi városrész

  • 140 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa, Északi városrész 1. kép

Eladó lakás Nagykanizsa, Északi városrész

  • 140 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa, Északi városrész

  • 140m²


Ár:

54 900 000 Ft

Közös költség
17,5 ezer Ft
Építés éve
1980
Emelet
2.
Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Igen
Kertkapcsolatos
Igen
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Energia besorolás
C
Erkély, terasz mérete
6 m²

Az ingatlanról:

A XXI. századi életforma tökéletes helyszíne az átgondolt , maximális kényelmet és nyugalmat nyújtó társasházi lakás Nagykanizsa északi városrészén.Esetleg udvarra is vágyik, ahol a gyermekei szaladgálhatnak?Mindezt családias, nyugodt környéken keresi?Minderre most megoldást nyújtok:Mégpedig Nagykanizsán, egy 6 lakásos tégla társasház teljesen felújított 4+ 2 félszobás , 140 nm-es lakásában.Családias környezet, zöldövezeti fekvés jellemzi, melynek köszönhetően az értékállósága biztosított, mind rövid, mind hosszútáv esetén is.Most Öné lehet ez 4 szoba 2 félszobás 2 fürdőszobás, 3 Wc-s, belső 2 szintes lakás, 6 nm-es terasszal, és földszinti tágas saját tárolóval.A lakáshoz a sorompóval zárt udvarban saját gépkocsibeálló is tartozik.A társasház 1980-ban épült tégla falazattal, beton alappal és beton födémmel. A tulajdonosi gondoskodásnak és karbantartásnak köszönhető, hogy az épület jó állapotnak örvend. 2021-ig történt felújítási munkálatok: - északi falak belső szigetelése, -műanyag nyílászárok és főbejárati ajtó beépítése,-tetőhéjazat cseréje,-új víz és villanyvezetékek kiépítése: az alsó szinten a konyhában és a fürdőben, valamint a teljes tetőtérben (Új fő vezeték 1x32A),-teljesen új konyhabútor beépítése, -új fürdők és Wc kialakítása, az alsó szinten és tetőtérben, -új hideg és meleg burkolatok kerültek lerakásra a teljes lakásban( az éléskamra és az erkély kivételével)- Cirkó kombi kazános fűtési rendszer kialakítása,- Hűtő-fűtő klíma beépítése az alsó szinten.,Tájolása minden helyiségnek más, igy bármely napszakban a lakás valamelyik helyiségébe beömlik a napfény, amely lelket felüdítő hatású.Helységek: Alsó szint: előszoba, Wc, közlekedő, konyha, éléskamra, zuhanyzós fürdő Wc-vel, , nappali , erkélykapcsolattal, 2 egész és 2 félszoba , kis mosókonyha.Felső, tetőtéri szint: lépcsőház, közlekedő, kádas fürdőszoba wc-vel, kis konyha, előszoba, szoba.Az udvaron belül található külön hrsz számon megvásárolható garázs. A kínált lakás Ideális lakhelyet kínál mindazok számára, akik szeretik a napfényes , tágas tereket, akik számára az otthon elképzelhetetlen nyugalom, kényelem és biztonság nélkül.


Elhelyezkedés

8800, Nagykanizsa, Északi városrész, Űrhajós utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6620273


+36 30

Ingatlannet kód: 6620273


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, Északi városrészi (Űrhajós utca ) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 140 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 392 143 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lang Zsuzsanna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620273. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Északi városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.