star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa

  • 49m²


Ár:

19 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1974
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Akár befektetésnek, akár saját otthonnak kiváló lehetőség ez a keleti fekvésű, 49 nm-es, kétszobás lakás, mely egy 1974-ben épült panelházban található, a második emeleten. Az ingatlant nem lakják, így azonnal birtokba vehető. A bejárati ajtót és az ablakokat tavaly kicserélték, melyeket szúnyoghálókkal és redőnnyel szereltek fel. A konyhához kamra is tartozik. A fűtés egyedi gázkonvektorokkal van megoldva. Mindkét szobában található beépített szekrény. A földszinten egy közös tároló nyújt lehetőséget további tarolási célra. A közös költség mindössze 15.410 Ft.

A lakás a keleti városrészben található, parkosított környezetben, közel bevásárló központokhoz, sportcsarnokhoz, iskolához, óvodához.

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, várom hívását!

Referencia szám: HK-4564300-IN


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617472


+36 30

Ingatlannet kód: NET6617472


Az általad megtekintett eladó nagykanizsai panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 406 122 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617472. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.