star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 42 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19,5 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 42 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa

  • 42m²


Ár:

19 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1968
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A belváros közelében, kispiachoz, iskolákhoz, óvodákhoz, boltokhoz közel ajánljuk figyelmébe ezt a jó állapotú, parkra néző, másfél szobás, negyedik emeleti lakást. Az 1968-ban épült ház szigetelt, 4 éve panelprogramon esett át. Ekkor történt a tető teljes korszerűsítése, a nyílászárók teljes cseréje és a ház szigetelése, tatarozása. A nyugati fekvésű 42 nm-es lakásban szintén cserére kerültek a nyílászárók, az ablakok redőnnyel felszereltek. A nagyobb szoba francia erkélyre nyílik. A fűtés egyedi gázkonvektorokkal történik, a kémény bélelése szintén elkészült, a cirkó fűtés kialakítására alkalmas. A közös költség 20.692 Ft. Saját tároló tartozik az ingatlanhoz. Parkolni a ház körüli parkolókban lehetséges.
Ajánljuk befektetőknek, és azoknak, akik nem akarnak felújítással bajlódni, akiknek fontos a mindenhez közeli életérzés, szeretik a csendet és a nyugalmat, hiszen itt nem kell tartani attól, hogy valaki a feje fölött zajong, a közvetlen szomszédok pedig rendkívül csendesek és barátságosak.
Ha felkeltettük érdeklődését, várjuk hívását!

Referencia szám: HK-4636147-IN


Elhelyezkedés

Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6654695


+36 20

Ingatlannet kód: NET6654695


Az általad megtekintett eladó nagykanizsai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 42 m². További jellemzői: az építés éve 1968, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 19,5 millió Ft, négyzetméter ára 464 286 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654695. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.