star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykőrös, Belváros

  • 34 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

19,99 millió Ft

Eladó lakás Nagykőrös, Belváros

  • 34 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Nagykőrös, Belváros

  • 34m²


Ár:

19 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
4 ezer Ft
Emelet
4.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Igen
Kilátás
Panorámás
Energia besorolás
C

Az ingatlanról:

IDE csak Költözni Kell!Nagykőrösön kínálok megvételre egy 4. emeleti 34 nm alapterületű 1 szobás gyönyörűen felújított lakást.Az épület a 70-as években épült. Az ingatlan 2021-ben teljes körűen felújításra került. A felújítás során cserélve lettek a villamos aljzatok-konnektorok, víz rendszer, a külső nyílászárók, új minőségi burkolat került lerakásra az összes helyiségben.A konyha és fürdőszoba is felújításra került.Az ingatlan teljesen költségmentes, nagyon alacsony a rezsiköltsége, azonnal költözhető. Befektetőknek is ajánlom!A konyhabútor a vételár részét képezi. Melegvíz ellátása és fűtése központilag történik egyedi mérővel!A vízóra lecserélésre került melyet már nem kell diktálni mert kívülről olvasható, a szolgáltató olvassa le.Közlekedés szempontjából minden közel van ,az Alditól 1 percre, iskola , óvoda, bevásárlási lehetőség adott, minden amire szükség lehet pár perces sétával elérhető.Az ingatlan rövid határidőn belül birtokba vehető, befektetőknek is ajánlom , könnyű kiadhatósága miatt.Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését várom megtisztelő hívását, és ajánlatát.Ingatlanosok kérem NE keressenek, köszönöm!


Helyiségek

Közlekedő
2m²
Fürdőszoba
4m²
Konyha
4m²
Szoba
22m²
Előszoba
2m²

Elhelyezkedés

2750, Nagykőrös, Belváros, Bárány utca lakótelep 8/A


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6649251


Nyúl György Róbert

Nyúl György Róbert

Hirdető további ingatlanjai
Nyúl György Róbert

Nyúl György Róbert

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6649251

Nyúl György Róbert

Nyúl György Róbert

Hirdető további ingatlanjai
Nyúl György Róbert

Nyúl György Róbert

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Nagykőrös, belvárosi (Bárány utca lakótelep 8/A) panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 19,99 millió Ft, négyzetméter ára 587 941 Ft, ami a nagykőrösi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Nyúl György Róbert hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649251. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykőrös, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.