star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagyszentjános

  • 27 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó lakás Nagyszentjános

  • 27 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Nagyszentjános

  • 27m²


Ár:

27 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Szobák száma
1
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség vár Rád Nagyszentjánoson, az Erdőszél lakóparkban. Egy földszinti garzon téglalakás várja új tulajdonosát. Az ingatlan a modern lakberendezés és az innovatív energia- és költséghatékonyság tökéletes ötvözetét kínálja. Az ingatlan okosotthonként kerül átadásra, a legmodernebb Safari Smart Home rendszerrel felszerelve.

A lakás 27,62 nm nettó belső alapterülettel rendelkezik, melyet egy 115 nm-es kertkapcsolat és 12,55 nm-es terasz egészít ki. A fűtésről padlófűtés (központi hőszivattyú) gondoskodik. A lakás hűtő-fűtő klímával, elektromos redőnyökkel, szúnyoghálóval és teljes bútorzattal kerül átadásra. Emellett, a vételár magában foglal egy felszíni beállót is.

Az elosztás tökéletesen megtervezett: előszoba, fürdőszoba WC-vel, amerikai konyhás nappali, kertkapcsolat és terasz. Az elhelyezkedése kiváló: barátságos lakóközösség részeként, egy dinamikusan fejlődő környéken, amely könnyen megközelíthető Győr belvárosától mindössze ~20 perc autóútra. Emellett a buszmegálló is a közvetlen közelben található, így az infrastruktúra könnyen elérhető.

Az azonnali birtokbavétel lehetősége még vonzóbbá teszi az ingatlant. Élvezd az erdőszél nyugalmát és hangulatát ebben a kulcsrakész és energiahatékony otthonban!

További információért és megtekintési szándékkal várom megkeresésedet!

Hitelre van szükséged?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.


Helyiségek

Terasz
12.55m²
Fürdőszoba
4.73m²
Konyha
3.89m²
Nappali
16.02m²
Előszoba
2.98m²

Elhelyezkedés

Nagyszentjános


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604444


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6604444

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagyszentjánosi téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 27 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A téglalakás ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 018 519 Ft, ami a nagyszentjánosi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Koller Klaudia referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6604444. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyszentjános ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.