star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 81 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

82,1 millió Ft

Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 81 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Nyergesújfalu

  • 81m²


Ár:

82 100 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2025
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
gázszilikát
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Nyergesújfalu szívében, Duna part mentén, 4 lakásos újépítésű társasház épül!

Az épület 4 lakást magába foglaló lakóépítmény, 2300 nm-es telekterületen fekszik, a telek utcafronti részén egy 6 lakásos újépítésű társasház már átadásra került az új lakok részére.
1 db lakás kétszinten kerül kialakításra, belső lépcsővel összekötve, 2 db lakás a földszinten foglal helyet, 1 db lakás az első emelten lett kialakítva.

A felmenő teherhordó falszerkezet a külső homlokzati falon 30 cm vastag YTONG Lambda pórusbeton falszerkezet, 10 cm külső oldali grafitőrleményes EPS szigeteléssel. Külső nyílászárók 5 légkamrás, gumitömítéses, 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel. A tetőszerkezet alapvetően hagyományos fa ácsolattal tervezett, statikai kiviteli tervek alapján készül, 15+15cm ásványgyapot hőszigeteléssel.

Az épület hagyományos technológiával, falazóelemek, vasbeton és fa ácsszerkezeti elemek felhasználásával készül, fokozottan energiatakarékos kivitelben. A fűtést és melegvíz ellátást korszerű kondenzációs gázkazánok fogják biztosítani radiátor hőleadókkal.

Jelen pillanat még lehetősség van saját ízlés szerint kiválasztani a hideg/meleg burkolatokat, beltéri nyílászárókat, szanitereket, amivel még otthonosabbá varázsolható az új otthon. Illetve még most a válaszfalak megengedett áthelyezése is megoldható a mostani építési fázisban.
A használatba vételi engedély várható végső ideje 2025 vége.

Minden lakáshoz biztosított felszíni parkoló, ami a vételár részét képezi. A leendő tulajdonosoknak lehetőségük van saját földterületet vásárolni, ezzel növelve az ingatlan értékét.
A társasház elhelyezkedése nagyon jó, pár perc sétára megközelíthető minden, ami a mindennapi élethez szükséges.

Bővebb tájékoztatásért kérem, keressen bizalommal!
Kacsmár Viktória 06 20 77 57 709
kacsmar.viktoria@dh.hu

Referencia szám: PR026003/LK/19625


Elhelyezkedés

Nyergesújfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6622600


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6622600

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nyergesújfalui téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m². További jellemzői: az építés éve 2025, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 82,1 millió Ft, négyzetméter ára 1 013 580 Ft, ami a nyergesújfalui átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Kacsmár Viktória referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622600. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyergesújfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.