star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Ócsa

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Ócsa

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Ócsa

  • 61m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

A PROJEKT FOLYTATÓDIK!!! Fejlődő, szép kisvárosban, Ócsán, kiváló fekvésű, új építésű, 3 lakásos ikerház hátsó lakrésze, cirkós padlófűtéssel, önálló 150 nm telekrésszel, autóbeállóval Eladó!
Az állami támogatások, kamattámogatott hitelek, illetékmentesség, babaváró, CSOK feltételeinek megfelelő ikerlakások 60 + négyzetméter alapterülettel, remek elosztással épülnek.
A 60,5 + 1 nm-es házban két hálószoba, teraszra nyíló amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, külön wc található, a lakás kertkapcsolattal rendelkezik. Igény esetén egy harmadik félszoba leválasztható, dolgozónak, gyerekszobának. A még foglalható, új lakások átadását 2024 Július hónapra vállalja a kivitelező. A telkek utcafronti kerítései fa berakással készülnek, az oldalsó és hátsó udvarrészek dróthálóval vannak elválasztva.
Ócsa dinamikus kisváros, a főváros közelsége kedvező, megközelíthetősége az M5-ös autópályán és az 5-ös számú főúton, valamint gyors bejutást biztosító alsóbb rendű utakon történhet. Vasútállomásról Lajosmizse és Budapest irányába lehet közlekedni, volánbusz járatok is megkönnyítik a közösségi közlekedést. A városban vállalható távolságban iskola, óvoda, közintézmények, gimnázium, boltok megtalálhatók. Ócsát tájvédelmi körzet öleli körbe, itt található a Tájház, az Ágasház, Madárvárta, az Öreghegyi Pincesor és számos kirándulásra, kikapcsolódásra alkalmas hely. Ha fontos a főváros közelsége, azonban mégis vidéki hangulatra vágyik, ez a lehetőség ideális választás önnek és családjának. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem, keressen a megadott elérhetőségen.


Elhelyezkedés

Ócsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648838


HASONLÓ INGATLANOK


48 900 000 Ft

Ócsa

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 61m²

47 900 000 Ft

Ócsa

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 61m²

14 800 000 Ft

Ócsa

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 36m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648838

Az általad megtekintett eladó Ócsai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 818 033 Ft, ami az Ócsai átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Kecskés Zoltán referens a Nagy Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648838. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ócsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.