star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Orosháza

  • 104 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

35 millió Ft

Eladó lakás Orosháza

  • 104 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Orosháza

  • 104m²


Ár:

35 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Orosháza belvárosában, a legjobb, legfrekventáltabb helyen, posta, bank, intézmények közvetlen közelében kínálunk eladásra egy TETŐTÉRI 3 szobás különleges adottságokkal rendelkező újabb építésű téglalakást.
A ingatlan felújított, szép állapotában van, üres és azonnal költözhető.
A lakásban jelenlegi elrendezésében 2 hálószoba, egy központi nappali, előszoba, konyha, különálló WC és extra méretű fürdőszoba található. A délkeleti fekvés és a tetőtéri nagy ablakok különleges panorámát adnak a városra. A lakásnak nagyon jó elosztása és térérzete van, nagyon ötletesen (lak)berendezhető, barátságos családi otthon válhat belőle, de ideális választás fiataloknak, befektetőknek.
Idén még akár CSOK-kal is megvásárolható, így 4% illeték helyett 0 %-ot fizet a vevő. Babaváró, hitelfelvétel és CSOK konstrukciókkal kapcsolatban soron kívüli ingyenes ügyintézést biztosítunk ügyfeleinknek!


Elhelyezkedés

Orosháza, Rákóczi Ferenc utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596940


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596940

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó oroházi (Rákóczi Ferenc utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 336 538 Ft, ami az oroházi átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Urbán Melinda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596940. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Orosháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.