star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Orosháza

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó lakás Orosháza

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Orosháza

  • 57m²


Ár:

15 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Békés vármegye, Orosháza központjában, mégis csendes környéken felújított lakás eladó. Az 57m2 alapterületű lakás a 4 emeletes panel szerkezetű ház 3. emeletén található. A lakótér rendkívül praktikus elrendezésű, minden helység egy közlekedőről nyílik: két tágas, világos szoba, egy konyha, amely kamrával egészül ki, egy fürdőszoba, valamint egy külön WC. A nagyobb, nappali szobából egy erkélyre léphetünk ki. A közlekedőben lévő beépített szekrény praktikus lehetőséget biztosít a pakoláshoz. A lakást pár éve szépen felújították: a nyílászárók részben ki lettek cserélve műanyagra, minden helység új burkolatot kapott, a fürdőszoba és a konyha is megszépült. A meleg vizet egy, a nemrégiben beszerelt okos bojler biztosítja. A lakás melegéről házközponti, hőleadásmérőkkel felszerelt radiátoros fűtési rendszer gondoskodik.
Az épületet kívülről szigetelték, a lépcsőház szépen karbantartott, frissen festett. A földszinten közös tároló helységeket használhatnak a lakók.
A környék csendes, parkosított, mégis a közelben van iskola, óvoda, bölcsöde, bolt.
Ideális lehetőség fiatal pároknak, kis családoknak, vagy idősebbeknek is, de akár befektetési lehetőségnek is kiváló. Jöjjön el, nézze meg!
Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal! Előre egyeztetetett időpontban megtekinthető.
Az adásvételhez az ügyvédi támogatást biztosítjuk. Az OTP bankcsoport kedvező kamatozású hiteleit ajánljuk, melyhez a díjmentes és gyors ügyintézést vállaljuk.
Érdeklődni: Szlovák Ibolya +36704550993

Referencia szám: M269605-IN


Elhelyezkedés

Orosháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632223


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632223

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó oroházi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A panellakás ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 278 947 Ft, ami az oroházi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szlovák Ibolya referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632223. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Orosháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.