star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Oroszlány

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

19 millió Ft

Eladó lakás Oroszlány

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Oroszlány

  • 53m²


Ár:

19 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

CSAK A DOT-ING INGATLANIRODA KÍNÁLATÁBAN!

Eladó Oroszlányon a Fürst Sándor úton egy 53nm-es, egyedi házközponti fűtéses, 2. emeleti tégla lakás, az okmányiroda szomszédságában.

Az ingatlan jellemzői:

- Tiszta, rendezett, szigetelt lépcsőház,
-Tágas konyha,
-Új műanyag ablakok,
-Acél bejárati ajtó,
-Kádas fürdőszoba,
-Saját bojler,
-1 nagy szoba+hall,
-Távhős fűtés,
-Lakattal zárható saját pice + közös tároló,

-Fűtésdíj :15000Ft/ hó télen, nyári időszakban a fenntartási díj 2600Ft/hó
-Közös költség: 14000Ft/hó

Belső felújítását 2019-ben végezte a tulajdonos, ekkor cserélték a villany vezetékeket, emellett az összes ablak műanyagra lett cserélve, acél bejárati ajtó került beépítésre, új villanybojler került a fűrdőszobába az új csempe és járólap mellett.

Állami támogatásokkal és bankfüggetlen hitelügyintézéssel kapcsolatban teljeskörű segítségnyújtással állunk rendelkezésére irodánkban.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését keressen bizalommal


Elhelyezkedés

Oroszlány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6476211


+36 30

Ingatlannet kód: NET6476211


Az általad megtekintett eladó oroszlányi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 19 millió Ft, négyzetméter ára 358 491 Ft, ami az oroszlányi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hajdú Georgina referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476211. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Oroszlány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.