star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Oroszlány

  • 53 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

25,5 millió Ft

Eladó lakás Oroszlány

  • 53 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Oroszlány

  • 53m²


Ár:

25 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Központi Ingatlanközvetítő Iroda kínálja megvételre, Oroszlány kedvelt központi részén, ezt a zöldövezeti, 1 plusz 2 félszobás szobás ingatlant.

Az 53 m2-es lakást világos terek jellemzik, egy tízemeletes társasház magasföldszintjén helyezkedik el, melyben helyet kapott konyha, 1 nagy szoba, 2 félszoba, közlekedő, fürdőszoba, WC. A szobák szőnyegpadlóval, a konyha és közlekedő laminált padlóval, a fürdőszoba és WC járólappal burkolt. A külső-belső nyílászárók cseréje megtörtént, az ablakok műanyagok, redőnnyel, a konyhaablaka szúnyoghálóval felszerelt, a bejárati ajtó biztonsági, több ponton záródó, korszerű. Az otthon melegéről távhő gondoskodik, a hőleadás radiátorral történik. A villanyvezetékek cseréje megtörtént. További tárolásra a házban található saját tároló nyújt lehetőséget.

Parkolás a ház előtt ingyenesen megoldható. A társasház tiszta, rendezett, mindez a lakóközösség összetartását igazolja. A közelben minden megtalálható, ami a mindennapokban szükséges lehet (vásárlási lehetőségek, buszmegálló, Művelődési Ház, vendéglő, iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő).

A folyamatosan fejlődő város mellett ipari park működik, álláslehetőségeket kínálva.

Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető!

További információkért forduljon Irodánkhoz bizalommal!

Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, jöjjön és tekintse meg mielőbb!

Amennyiben megtetszett a lakás, de szeretné az ízlésére formálni jelezze!

Kisebb-nagyobb felújítási és átalakítási munkák, villanyszerelési munkák igényelhetők, így már csak a költözéssel kell foglalkozni.

KÖZPONTI INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA

ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsító,

független banki ügyintéző ajánlásával

SEGÍT, HOGY ELKELJEN RÉGI / MEGLEGYEN ÚJ OTTHON

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Oroszlány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6611282


Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6611282

Horváth-Ágoston Vivien

Horváth-Ágoston Vivien

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó oroszlányi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 25,5 millió Ft, négyzetméter ára 481 132 Ft, ami az oroszlányi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Zoltán referens a Horváth-Ágoston Vivien irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611282. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Oroszlány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.