star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pannonhalma

  • 44 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

41,99 millió Ft

Eladó lakás Pannonhalma

  • 44 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Pannonhalma

  • 44m²


Ár:

41 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy minden igényt kielégítő, új építésű, galériázható ingatlan Pannonhalma szívében, amely a Győr-Moson-Sopron régió gazdag történelmi és kulturális örökségével büszkélkedhet. Az ingatlan vételára 42 900 000 HUF, ami egy kivételes ajánlatot jelent ebben a festői környezetben. A lakás alapterülete Nettó 44,42 - Bruttó 60,38 m2, melyhez 4,44 m2 erkély tartozik. Az épület tégla szerkezetű, 2024-ben épült, így a legmodernebb építészeti és műszaki megoldások garantálják az új tulajdonosok kényelmét és biztonságát. A lakás tágas és napfényes, amelynek köszönhetően a természetes fény egész nap átjárja. Az egyedi mérővel ellátott házközponti fűtés, valamint a klímaberendezés biztosítja a kellemes hőmérsékletet minden évszakban.

A lakásból és az erkélyről csodálatos panoráma tárul elénk, beleértve a történelmi Pannonhalmi Apátság lenyűgöző látványát is. A környék ideális választás lehet azok számára is, akik csendre és nyugalomra vágynak, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a városi élet kényelméről sem. A jó elhelyezkedés és az igényes kivitelezés együttese teszi ezt az ingatlant tökéletes választássá minden korosztály számára.

Pannonhalma nem csak Magyarország egyik legszebb települése, hanem kiemelkedő kulturális és történelmi jelentőséggel is bír. Az UNESCO világörökség részét képező Pannonhalmi Apátság közelsége különleges események és kulturális programok sorát kínálja az ide látogatóknak és az itt élőknek egyaránt. A város gyönyörű zöldövezetei, a környékbeli kirándulóhelyek és a vendégszerető közösség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy Pannonhalma tökéletes otthona legyen. Fedezze fel ezt a különleges helyet, ahol a történelem és a modern kényelem találkozik, és tegye sajátjává ezt a csodálatos ingatlant!

Referencia szám: LK049994-IN


Elhelyezkedés

Pannonhalma


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643640


+36 20

Ingatlannet kód: NET6643640

Az általad megtekintett eladó pannonhalmai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 44 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 41,99 millió Ft, négyzetméter ára 954 318 Ft, ami a pannonhalmai átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Katalin referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643640. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pannonhalma ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.