star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pápa, Belváros

  • 33 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

16,5 millió Ft

Eladó lakás Pápa, Belváros

  • 33 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Pápa, Belváros

  • 33m²


Ár:

16 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Pápa történelmi Belvárosában eladó egy igényesen kialakított és felújított 33 nm-es garzon lakás, akár teljes bútorzattal is.
A lakásban előszoba, amerikai konyhás nappali (kondisarokkal), hálószoba (franciaággyal), és fürdőszoba (WC-sarokkal) található.
A fűtésről és a használati melegvízről új gázcirko kazán gondoskodik, de egy hűtő-fűtő klíma is segít a kellemes hőmérséklet biztosításában. Opcióként még egy villanybojler is rendelkezésre áll.
A felújítás során új villanyvezetékelés történt (32A), műanyag szigetelt nyílászárók kerültek beépítésre, új burkolati elemeket és mennyezet illetve tetőtéri szigetelést is kapott a lakás.
A képek is jól mutatják, hogy remek tervezés és ígényes, ízléses kivitelezés történt.
Ennek köszönhetően igazán energia-, és költséghatékony lett az ingatlan. (fűtés télen max: 4-5 ezer Ft!) A 60 cm vastag külső falak még 5 cm dryvitot is kaptak, ezért télen-nyáron kellemes a lakás belső klímája.
Közös költség NINCS!
Az ingatlanhoz egy villannyal ellátot szép kis tároló is tartozik egy kis, virágos, közös udvarral, ami kíváló helyszín lehet egy kellemes esti teázásra vagy reggeli kávézgatásra. Szinte minden szolgáltatás pár méterre található, akár a Fő-tér.
Egyedülállónak, vagy fiatal pár számára életkezdő otthonnak TÖKÉLETES!
Várom szíves érdeklődésüket!


Elhelyezkedés

Pápa, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654043


Exclusive Real Estate

Exclusive Real Estate

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654043

Exclusive Real Estate

Exclusive Real Estate

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Pápa, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 33 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 16,5 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a pápai átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Exclusive Real Estate hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654043. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.