star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pécel

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

54 millió Ft

Eladó lakás Pécel

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Pécel

  • 60m²


Ár:

54 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2017
Emelet
1.
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szeretne Egy Csendes Környezetben Lévő, Elegáns, Zárt Lakóparki, Belső Kétszintes Lakásban Ébredni?

Itt A Kiváló Lehetőség!

Kiváló Elhelyezkedésű és infrastruktúrájú, kertvárosias környezetben, a Pécel Tópart Lakókertben, 2017-ben épült, 16 lakásos társasházban, Sorház jellegű, 2 szobás, Amerikai Konyhás 60 nm-es, Belső Kétszintes, Kiváló Állapotú, Rezsivédett, tehermentes társasházi lakást kínálok megvételre. Északi tájolás. Nagy, egyedi ablakai miatt Világos.

Alkalmas pároknak, családoknak, a lakópark és környékének jelentős zöld területei miatt kisállattal rendelkezőknek, akik Biztonságos, Csendes környezetben, mégis Központi részen képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

Igazoltan nagyon alacsony rezsiköltségű, kiváló lehetőség.

A lakás belső 2 szintes, az emeleten 2 tetőtéri kisebb egymásból nyíló szoba és egy gardrób szoba, található. A földszinten igényes járólappal burkolt Amerikai Konyhás Nappali és a mosogatógéppel, főzőlappal, villanysütővel felszerelt, Modern, Nagy Ablakos Konyha, egy zuhanyzós nagy méretű fürdőszoba, külön wc, hálószoba és előszoba található.

A szobák nagy kopásállóságú laminált parketta burkolatúak, az emeleten Hűtő-Fűtő Klíma. A lakás melegvíz és fűtését ellátását házközponti rendszer biztosítja. A fűtés a földszinten szekcionált Padlófűtés, az emeleten Falfűtés. Műanyag egyedi méretezésű és formájú Nyílászárók. A bejárati ajtó műanyag biztonsági ajtó. Az épületen 12 cm-es szigetelés. A lakás összességében Kiváló, Újszerű állapotú.

A lakópark 2 távműködtetésű tolókapuval zárt belső résszel rendelkezik, melyben a lakáshoz 1 db számozott saját Gépkocsi Beálló és egy saját Tároló tartozik.

A lakás alapterülete 73 nm, melyből a tulajdoni lapon jelölt 60 nm van 1.90 m belmagasság felett.

Az ingatlan ára a beépített konyhát, a beépített konyhagépeket tartalmazza.

Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

A környékről:

Csendes, nyugodt, lakóparki környezet sok fával és zöldterülettel. Főútvonaltól távolabb, csendes utcában, pár percnyire több buszmegálló, ahonnan közvetlenül az Örs vezér terére jutunk. Közelben Vasútállomás.

Pécel központja néhány pernyi autóútra, élelmiszerbolt, játszótér, iskola, bankautomata, étterem, cukrászda, gyógyszertár, sportolási lehetőség valamint több kereskedelmi is szolgáltató egység.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Pécel, Tópart Lakókert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651295


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


32 900 000 Ft

Pécel, központi részen

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 33m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651295

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó péceli (Tópart Lakókert) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 54 millió Ft, négyzetméter ára 900 000 Ft, ami a péceli átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Guba Ilona referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651295. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécel ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.