star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Petőháza

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó lakás Petőháza

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Petőháza

  • 64m²


Ár:

33 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1969
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Petőházán kínálunk eladásra egy magasföldszinti lakást. Az épület az 1970-es években épült közvetlenül a volt Cukorgyár mellett.
A tulajdoni lap szerint 52 nm-es lakásban a tulajdonosok a nagy méretű erkélyt beépítették, így növelve a szoba számot és a négyzetmétert 64 nm-re. A hall kiválóan betölti a gardrób szerepét, így a többi szoba minimális bútorzottságot igényel.
A műanyag nyílászárók redőnnyel és rovarhálóval felszereltek. A lakás melegéről egy 10 éves gáz-cirkó kazán gondoskodik.
Az ötletes átadó pult a konyhát összeköti a nappalival, egyben az étkezésnek is helyet biztosít. Gondos tulajdonosai folyamatosan karban tartják az ingatlant.
GARÁZS VÁSÁROLHATÓ A LAKÁSHOZ!!

Petőháza a Kisalföld északnyugati részén, az Ikva patak melletti területen fekszik, Győr-Moson-Sopron vármegye nyugati részén, Soprontól 27 kilométerre.
Közúton a Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főútról letérve érhető el, vagy az M85-ös autóútról a fertőendrédi lehajtónál.
A pomogyi határátkelő 10 perc autóútra van.

Óvoda, 4 osztályos általános iskola, boltok, fodrászat stb teszi élhetővé a települést.
A helyi termál vizes strand várja nyáron a fürdőzőket.
Ha további kérdései lennének, kérem hívjon!

Hitelre van szüksége?? 
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! 
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

eladó,garázs,magasföldszint,Petőháza,lakás
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Nappali
24.72m²
Szoba
11.12m²
Gardrób
7.37m²
Fürdőszoba
7.06m²
Konyha
8.1m²
Előszoba
4.7m²

Elhelyezkedés

Petőháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614675


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614675

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó petházi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 1969, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 529 688 Ft. Az ingatlant Németh Ildikó referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614675. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Petőháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.