star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Pilisborosjenő

  • 172 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

125 millió Ft

Eladó lakás Pilisborosjenő

  • 172 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Pilisborosjenő

  • 172m²


Ár:

125 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2003
Emelet
földszint
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Pilisborosjenőn, örökpanorámás, kétszintes társasházban lévő felső, belső 2 szintes és galériás lakás eladó.A 172 négyzetméteres lakás, rendelkezik egy 30 négyzetméteres terasszal, amelyről a saját kert rész is látszódik, de gyönyörű kilátás nyílik a budai hegyvidékre is. Az utcáról a dupla fedett kocsibeállón keresztül jutunk be egy kis előszobán keresztül. A földszinten tágas hall, mosdó, háztartási helyiség található a bejárat után. Innen egy világos, nagy terekkel rendelkező amerikai konyhás étkezős nappaliba jutunk. Itt egy kellemes élettér van kialakítva, amely remekül megfelel egy család közös életéhez.A világos gépesített, konyha, saját kamrával rendelkezik, és egy bárpulttal van leválasztva a kényelmes étkezőtől. Az étkező után jutunk be a nappaliba, ahol egy üvegfalon keresztül csodálhatjuk a pilisi kilátást, ha még jobban szeretnénk ezzel a szép látvánnyal együtt élni, akkor innen tudunk kimenni a 30 négyzetméteres, teraszra. A nappaliban egy téglaépítésű, kandalló járul hozzá az otthon melegéhez, amelyben egy hődob is található, amely fokozza a hő leadását a nappali légterében.Az étkezőből vezet fel a lépcső a felső szinthez, ahol egy galériás nappali, jelenleg dolgozó található. A galéria a nappali és üvegfal irányába néz, a másik irányban pedig a két hálószoba található. Mindkét hálószoba élhető méretű, illetve mindkettőben található egy galéria is, ahol nagyon kényelmes hálórészt lehet kialakítani. Az emeleten található egy kádas, zuhanyzós fürdőszoba is, illetve egy gardrób sarok is kialakításra került. A nagyobb hálószoba az eredeti tervek alapján 2 szoba lenne, ha ezt kialakítjuk, akkor a galériának köszönhetően 3 jól élhető szobát tudunk kapni.A lakáshoz saját, elkerített kert tartozik, amelyet a kocsibeállón keresztül tudunk megközelíteni, amelyben a nagy fáknak köszönhetően sok árnyékos területet is találunk és kialakításra került egy kerti grillező rész is.Pilisborosjenő, gyakorlatilag Budapest vége és egyben a Pilis kezdete! Aki járt már a csodás kis faluban, tudja mit ad, amit más helység nem! A levendulás, az Egri vár másolata, az élményszámba menő kirándulások! Emellett a 3. kerület csak 5 perc autóval, de a budai hegyek panorámája elcserélhetetlen!

Referencia szám: LK097344


Elhelyezkedés

Pilisborosjenő, Szent Donát utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6409056


+36 20

Ingatlannet kód: NET6409056

Az általad megtekintett eladó pilisborosjenői (Szent Donát utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 172 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 726 744 Ft. Az ingatlant Venczli Krisztián referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6409056. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pilisborosjenő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.