star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Salgótarján, Belváros

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

15,99 millió Ft

Eladó lakás Salgótarján, Belváros

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Salgótarján, Belváros

  • 51m²


Ár:

15 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

SALGÓTARJÁNBAN ELADÓ városközponti 51 nm. földszinti lakás.
A lakás két szobás, 2020-ban történt korszerűsítés. A korszerűsítés során redőnyös műanyag ablakok lettek beszerelve. A spejz helyén mosogatós kis főzőfülkét alakítottak ki. A villamos hálózat, a vízvezetékek, és a járólapok ki lettek cserélve.
Távfűtéses, egyedi mérős radiátorok adják a meleget. Melegvizet szintén a távfűtés által kapja. A lakáshoz tartozik még egy 4 nm. kis tároló a pincében.
A ház rendezett, jó szomszédokkal. A ház tégla, központi elhelyezkedése miatt mind a közlekedése, mind a bevásárlása kitűnő. Környezete biztonságos, lépcsőháza kapukódos ajtóval védett.
A lakás szépen felújított, világos, tágas. Megfogja a látogatókat. Igazi meleg, barátságos otthon érzetét adja.
Ir.Ár: 15,99MFt


Elhelyezkedés

Salgótarján, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6587090


+36 20

Ingatlannet kód: NET6587090


Az általad megtekintett eladó Salgótarján, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 15,99 millió Ft, négyzetméter ára 313 529 Ft, ami a salgótarjáni átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Forján Pál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587090. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Salgótarján, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.