star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sármellék

  • 56 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó lakás Sármellék

  • 56 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Sármellék

  • 56m²


Ár:

28 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2010
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIEMELT MEGBÍZÁS

Sármellék egyik legkedveltebb részén, a Barátság lakótelepen ajánlom figyelmükbe ezt a kiváló állapotú második emeleti lakást. Öt éve teljes felújításon esett át. Nappali, kettő szoba, fürdő, wc. Tégla építésű, szigetelt, erkélyes. Jó lakó közösség, saját udvari parkolóval. Óvoda kettő perces séta távolság. Közelben bolt, iskola, orvosi rendelő, autóbusz megálló. Fűtése gáz-cirkó, közös költség tíz ezer ft.

-56 mn második emeleti lakás
-gáz-cirkó fűtés
-nappali, kettő szoba
-alacsony rezsi

A település déli részén áthalad a 76-os főút, melyen intenzív forgalom bonyolódik Zalaegerszeg és a Balaton déli partja, valamint Budapest között. Észak-déli irányban a Hévíz térsége és Zalakomár között futó, forgalmas mellékút keresztezi a községet, ez utóbbi Alsópáhoktól idáig a 7509-es, innen tovább dél felé a 6831-es útszámozást viseli.
Sármellék autóbuszon elsősorban Keszthely felől érhető el, de Nagykanizsa–Zalakaros felől is rend-szeresen járnak buszok. Napi háromszor Budapest és Zalaegerszeg is közvetlenül elérhető a község-ből. A települést teherszállításra alkalmas vasútvonal köti össze a Balatonszentgyörgy–Tapolca–Ukk-vasútvonalal. Közlekedési kapcsolata az északi parttal nem megoldott.
A község déli részén üzemel a Nyugat-Dunántúl legforgalmasabb repülőtere, ahova teherszállító gépek, illetve menetrendszerű és charterjáratok is érkeznek. A legfontosabb desztinációk: London, Zürich, Stuttgart, Koppenhága, Berlin, Frankfurt am Ma-in, Hamburg, Düsseldorf és Moszkva.

Hívjon bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Nappali
1m²
Szoba
1m²
Szoba
1m²
Fürdőszoba
1m²

Elhelyezkedés

Sármellék


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635618


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635618

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sármelléki téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 516 071 Ft. Az ingatlant Vasas András referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635618. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sármellék ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.