star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sárvár

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,05 millió Ft

Eladó lakás Sárvár

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Sárvár

  • 46m²


Ár:

44 055 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Szobák száma
2
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Sárváron, az ország egyik legdinamikusabban fejlődő fürdővárosában, csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában, a Csónakázó-tó és a Fürdő közelében eladó egy 46 nm-es, kétszobás, földszinti, kertkapcsolatos téglalakás 13 nm-es terasszal. A kertvárosi részen, családi házas övezetben elterülő 1019 nm-es telken két épületben 11 lakás kerül kialakításra, különböző méretben ( 26-57 nm ), erkéllyel vagy terasszal.
A kiváló referenciákkal és jelentős tapasztalattal rendelkező, megbízható, korrekt kivitelező a kialakításnál a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazza. Ez 15 cm-es homlokzati szigetelést, monolit betonfödémet, három rétegű műanyag nyílászárókat foglal magába, a fűtést hőszivattyú biztosítja H-tarifával, padlófűtéses hőleadással, a nappaliban split-klímával. A hideg-,melegburkolatok, szaniterek, belső ajtók egyedi igény szerint választhatók. A lakópark a teljes tereprendezés, kerítésépítés után kerül átadásra, távirányítású sorompóval, kaputelefonnal. Az építkezést végig figyelemmel kísérheti, a tervrajzon módosításokat lehet eszközölni, a hatályos jogi keretek között minden változtatás végrehajtható.
Kiváló lokáció - remek befektetés!
Rugalmas fizetési ütemezés, hitel-, és CSOK-ügyintézés.

Vételár: 44,055 MFt.

Költözés: 2024.09.30.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Terasz
13m²
Előszoba
3.5m²
Wc
1.2m²
Fürdőszoba
4.6m²
Konyha
8m²
Szoba
11m²
Nappali
17.2m²

Elhelyezkedés

Sárvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633946


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6633946

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó sárvári téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A téglalakás ára 44,05 millió Ft, négyzetméter ára 957 717 Ft, ami a sárvári átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Derecskei Csaba referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633946. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sárvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.