star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok, Belváros

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

66,8 millió Ft

Eladó lakás Siófok, Belváros

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Siófok, Belváros

  • 80m²


Ár:

66 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1993
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A City Cartel Ingatlaniroda eladásra kínál Siófok belvárosában egy társasházi téglalakást.

 

A lakás a második emeleten helyezkedik el, belső elrendezése a következő: előszoba, 2 hálószoba, nappali, terasz, konyha - étkező, wc, fürdőszoba és egy 4 m2-es gardrób helyiség, mely jelenleg dolgozószobaként funkcionál. A lakás dél-nyugati fekvésének köszönhetően világos, ablakai a Sió csatornára néznek.

 

A lakás teljeskörű felújításon esett át, mely keretein belül villamoshálózat és villanyvezeték cseréje, fűtéskorszerűsítés, új inverteres hűtő-fűtő klíma beszerelése, 3 rétegű üvegezésű, hangszigetelt nyílászárók beszerelése, több ponton záródó bejárati ajtó és beltéri nyílászárók cseréje is megtörtént. A belső hideg-meleg burkolatok cseréjét is elvégezték és új, beépített, gépesített konyhát is kapott a lakás, valamint a képeken látható minden bútor és berendezés a vételár részét képezi. 

 

A lakáshoz tartozik egy telken belüli beállóhely, mely szintén benne van a vételárban.

 

A társasházhoz szépen parkosított, lekerített udvar is tartozik, mely a Sió-csatorna irányába néz. Az udvaron kialakításra került egy szabadidő rész, mely alkalmas piknikezésre, bográcsozásra és sütőgetésre. 

 

A környék belvárosi, gyalogos távolságra elérhető posta, éttermek, kávézók, több bolt, orvosi rendelő, vasútállomás, buszpályaudvar... stb.

 

A lakás rendezett hátterű, azonnal költözhető, alkalmas állandó lakhatásra, de befektetési célból, nyaraltatási szempontból is kitűnő választás az adottságainak köszönhetően.

 

További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!

 

Irodáink: 
8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)
8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Udvari.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Siófok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6499432


+36 20

Ingatlannet kód: NET6499432


Az általad megtekintett eladó Siófok, belvárosi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: az építés éve 1993. A téglalakás ára 66,8 millió Ft, négyzetméter ára 835 000 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 53%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bohács Orsolya referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6499432. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.