star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok, Belváros

  • 63 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

75 millió Ft

Eladó lakás Siófok, Belváros

  • 63 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Siófok, Belváros

  • 63m²


Ár:

75 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2020
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Csendes utcában, Siófok belvárosában található kiváló állapotú tégla lakás eladó. Az ingatlan egy 2021-ben épült 4 szintes társasház első emeletén helyezkedik el. A 63 m²-es lakótér két szobából, egy tágas amerikai konyhás nappaliból, egy modern fürdőszobából és egy külön wc-ből áll. Ezen felül tartozik hozzá egy tágas 7 m²-es erkély, mely az udvarra néz, így csendes helyszínt biztosít a kikapcsolódásra. A lakás teljes mértékben berendezett és felszerelt, így azonnal költözhető.
Az ingatlanhoz tartozik egy saját, zárható 4 m²-es tároló, valamint udvaron belüli gépjármű beállási lehetőség. Ezek NEM képezik a vételár részét. A tároló további 2.000.000 forintért, a gépkocsi beálló pedig 3.000.000 forintért megvásárolható.

Minden nyílászáró redőnnyel és szúnyoghálóval van ellátva ezzel biztosítva a maximális biztonságot és a nyugodt pihenést. A szobákban radiátoros fűtés, a fürdőszobában padlófűtés valamint elektromos törölközőszárító található. A nyári kánikulákat modern WIFI-s, távolról is irányítható klíma teszi elviselhetővé. Az ingatlanhoz a legmodernebb optikai internet kábel is rendelkezésre áll.

A jó közlekedésnek és a közeli belvárosnak köszönhetően minden szükséges szolgáltatás könnyen elérhető. Bolt 50 méterre, a Siófoki Nagystrand és a Petőfi Sétány 600 méterre, a víztorony és a pláza mindösszesen 900 méterre található.

Az ingatlan előzetes egyeztetéssel a hét minden napján megtekinthető. Amennyiben kérdése van, vagy időpontot egyeztetne ne habozzon, hívjon még ma!
Kár lenne kihagyni ezt a remek lehetőséget! berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, saját tároló, szúnyogháló, optikai internet kábel
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Siófok, Belváros, Siófok Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637479


+36 30

Ingatlannet kód: NET6637479


Az általad megtekintett eladó Siófok, belvárosi (Siófok Belváros) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 75 millió Ft, négyzetméter ára 1 190 476 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vastag Ákos referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637479. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.