star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok

  • 61 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó lakás Siófok

  • 61 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Siófok

  • 61m²


Ár:

59 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2018
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ELADÓ ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ TÉGLA LAKÁS SIÓFOKON!
A LIDO HOME SIÓFOK eladásra kínálja ezt a néhány évvel ezelőtt átadott, TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ SIÓFOKI TÁRSASHÁZI TÉGLA LAKÁST! Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, Siófok belvárosában található, busz és vasútállomás pár perc séta, Siófok főtere kb. 500 méter, vízpart kb. 400 méteren belül megközelíthető!
Jelen hirdetésben kínált, 3. EMELETI, 61 m2-es + 3 m2 ERKÉLYES, BELSŐ KÉT SZINTES SIÓFOKI BELVÁROSI LAKÁS JELLEMZŐI:
- A klimatizált alapszinten előszoba, tágas lakótérben nappali, konyha étkezővel kapott helyet, valamint egy fürdőszoba wc-vel és egy 3 m2-es erkély található.
- A szintén klimatizált emeleten egy hálószoba gardróbbal és egy zuhanyfülkés fürdőszoba wc-vel kapott helyet.
- A lakáshoz kötelezően megvásárolandó egy zárt udvaron belüli GÉPKOCSI BEÁLLÓ 3M forintért!
-Fűtési költsége nagyon alacsony, 2 féle fűtési rendszer is alkalmazható: vagy gázzal fűthető, vagy "H" energiaosztályos hőszivattyús Midea márkájú klímával.
-Befektetésnek is kiváló, hosszú távú kiadással jelentős jövedelmet termel jelenleg is, illetve a nyári szezonban is remekül hasznosítható akár nyaraltatásra is! (A társasházban engedélyezett a rövid távú lakás kiadás is)

Amennyiben ez a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI LAKÁS, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Erkély
3m²
Szoba
16.17m²
Fürdőszoba
3.6m²
Fürdőszoba
5.08m²
Előszoba
3.67m²
Amerikai konyha
24.45m²

Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6553697


+36 70

Ingatlannet kód: NET6553697


Az általad megtekintett eladó siófoki téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 2018, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 981 967 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Eger Gabriella referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553697. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.