star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok

  • 29 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,8 millió Ft

Eladó lakás Siófok

  • 29 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Siófok

  • 29m²


Ár:

23 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
nincs
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Siófok Kiliti zöldövezeti városrészében kínálom megvételre ezt a szépen felújított, 26 négyzetméteres + 5,6 nm fedett teraszos mini apartmant. A nettó 16 nm földszinti alapterülethez egy 11 nm-es tetőtéri hálószoba lett kialakítva.A jelenlegi tulajdonos nyári idényben, rövid ideig nyaralóként használta az apartmant, ezért fűtés kialakítását nem tartotta szükségesnek. A lakáska felújítása idén fejeződött be, kívül-belül újszerű állapotú, könnyűszerkezetes falazata külső hőszigeteléssel rendelkezik. A külső nyílászárók is többrétegű, hőszigetelt műanyagból készültek. Hűtő-fűtő klíma vagy infrapanel beépítésével akár életvitelszerű lakhatásra is alkalmassá tehető. A konyha-étkezőhöz egy 5,6 nm fedett terasz is kapcsolódik, amely nyáron jó szolgálatot tesz a szabadban történő étkezéshez. Az udvarban saját gépkocsival ingyen parkolhatunk. A lakás önálló víz-, és villanyórával rendelkezik, a jelenlegi berendezést a tulajdonos grátisz adja az ingatlanhoz.Balatoni szabadstrand autóval 10 percre, kb 4,5 km távolságra található. Remek közlekedés, kiváló bevásárlási lehetőség!Személyes megtekintéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges! Bővebb felvilágosításért, időpont egyeztetéshez várom hívását!


Elhelyezkedés

Siófok, Csárdaréti utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609493


+36 30

Ingatlannet kód: NET6609493


Az általad megtekintett eladó siófoki (Csárdaréti utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 29 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa nincs. A téglalakás ára 23,8 millió Ft, négyzetméter ára 820 690 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Póka Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609493. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.