star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

85 millió Ft

Eladó lakás Siófok

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Siófok

  • 47m²


Ár:

85 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Siófokon az Ezüstparton egy közvetlen vízparti lakást.

A lakás 47 nm2, 2. emeleti, bútorozatlan.

A tervek szerint amerikai konyhás nappali, külön szoba előszoba, fürdő wc-vel.

Minden szobából kijárás van a teraszra, az épület a Balatonra merőlegesen helyezkedik el, így a lakásból és a 7,5 nm2-s teraszról az örök balatoni panoráma garantált.

A nagy ablakoknak köszönhetően a lakás napos, már felszerelték a elektromos redőnyöket.

Hőszivattyús fűtésrendszer van.

A lakás közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés, a minőségi kivitelezés az apartman remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítja az Ön számára.

A lakópark területén 2 medence, napozóterasz található, az udvarból a balatonra nyíló kapun keresztül tudunk kimenni a szabadstrandra.

Az ingatlan előtt húzódó több, mint 3 km hosszú szabadstrand, gondozott zöldterületekkel, parti sétányokkal, igényesen kialakított büfékkel, éttermekkel szolgálja ki az itt nyaralók igényeit.

Vonzó lehet ez az ingatlan azoknak, akik Siófokon keresnek egy gyönyörű, vízparti elhelyezkedéssel rendelkező lakást, nyaralót.

 

A lakáshoz zárt udvarban egy parkoló is vásárolható, ára: 4,9 millió Ft.

 

Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, és szeretne bővebb felvilágosítást kérni, esetleg személyesen is szeretnék megtekinteni az ingatlant, kérem keressen bizalommal!

Megtekintéshez előzetes időpont egyeztetés szükséges!
Igény szerint ügyvédi támogatást, ill. ingyenes hitel ügyintézést biztosítunk!

Egyéb jellemzők:

Kilátás: Vízre néző.


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612155


+36 30

Ingatlannet kód: NET6612155


Az általad megtekintett eladó siófoki téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: az építés éve 2022. A téglalakás ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 1 808 511 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant czupy klaudia hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612155. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.