star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Siófok

  • 38 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó lakás Siófok

  • 38 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Siófok

  • 38m²


Ár:

64 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
olaj
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

*** Közvetlen vízpart, 2 szoba, erkély, parkoló ***

Siófok Ezüstparton kínálom eladásra ezt az igényes, 38 m²-es lakást 8m²-es erkéllyel.

A lakás a 2021-ben teljesen újjáépített Cirkáló Társasház 1. emeltén található, az épületben 2 lift is szolgálja a lakók kényelmét.

Itt igényes környezetben kikapcsolódhat: a kertet kertész gondozza, szabadtéri edzőterem és játszótér található az udvarban, valamint egy büfé is.

Modern elrendezésben amerikai- konyhás nappali, 8m2 erkély, hálószoba, fürdőszoba külön WC-vel és egy előszoba található benne, így kényelmes lakhatást biztosít évszaktól függetlenül.

A mindkét szobából megközelíthető erkély műpázsíttal borított. Innen élvezheti a balatoni kilátást és naplementét, ez teszi teljessé az itt lakás örömét. A klíma és a szúnyogháló további kényelmet biztosítanak. A közelben jó közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, valamint a társasház kapuján keresztül elérhető a vízpart.

A lakás teljesen berendezett és felszerelt, a képen látható berendezési tárgyak a vételár részét képezik.
Per és tehermentes, azonnal költözhető.

A lakás hűtése-fűtése központi fan-coil rendszerű, a melegvizet villanybojler biztosítja.
Közös költség: 19.000 Ft.

A lakáshoz 1db felszíni gépkocsibeálló tartozik, melynek ára + 4 Millió Ft.

A közvetlen vízpart miatt ideális választás lehet befektetésnek is.

A csendes utcában található ingatlan közvetlenül a zöld övezetben helyezkedik el, így nyugodt környezetben pihenhet.

Ne habozzon, és vegye meg ezt az egyedülálló ajánlatot Siófok Ezüstpart városrészben! Élvezze a balatoni nyarat ebben a remek elhelyezkedésű és szép állapotú lakásban! Hívjon bátran, és nézze meg az ingatlant saját szemével! alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, amerikai konyha, klíma, új villamoshálózat, közvetlen vízpart, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Siófok, Siófok Ezüstpart, Liszt Ferenc sétány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641334


+36 70

Ingatlannet kód: NET6641334


Az általad megtekintett eladó siófoki (Siófok Ezüstpart, Liszt Ferenc sétány) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa olaj. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 707 895 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Garabits Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641334. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.