star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Solymár, György-liget

  • 31 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Solymár, György-liget

  • 31 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Solymár, György-liget

  • 31m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
Ft
Építés éve
1960
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Erkély, terasz mérete
4 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Solymár közkedvelt részén a Györgyligetnél (Anna-kápolna buszmegálló) található egy teljeskörűen felújított lakás 6 lakásos társasházban. A lakáshoz tartozik az udvaron egy szigetelt, burkolt tároló is!A padlófűtéses, zuhanyzós fürdőszobában elfér a mosógép, elszívó és kis ablak is biztosítja a szellőzést (van még Nobo panel és törölközőszárító is). A konyha ablakos-szúnyoghálós, itt a beépített konyhabútor, beépített hűtő és a mosogatógép, elszívó a vételár részét képezi! A szoba 18m2, konvektorral vagy klímával (kb. 2 éves) fűthető, a hátsó kertre néz. Ablaka redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott.Az erkélyre teli üveges ajtó nyílik. Az előszobába lépünk be a lakásba (biztonsági ajtóval ellátott), innen nyílik külön minden helyiség. Szükség esetén van még 2 nobo panel is felszerelve (fürdő és konyha), ami appról irányítható, beállítható.A hátsó kertben külön kertrész van (2 magaságyással), ami a lakáshoz tartozik. Az erkélyről nagyon szép a kilátás, a hegyeket látni a távolban.A lakásnak elég kevés a rezsije, persze fogyasztástól függ, nyáron kb. 6.000, télen 15-18.000 Ft.Korlátlan internet, TV előfizetés 6500/hó (Flip TV).A lakás a társasház emeletén van, így fontos, hogy a padláson a tetőtartó gerendákat megcsinálták pár éve, ill. ahol a lakás elhelyezkedik, a kéményeket is újraépítették 1 éve. A ház lakói kedvesek, segítőkészek. Nagyon jó a közlekedés, közel van a buszmegálló, tömegközlekedéssel is pár perc alatt elérhető minden (bölcsi, ovi, iskola, bevásárlási lehetőség, posta, gyógyszertár).A lakás kiváló befektetési lehetőség is, könnyen kiadható.Kérem, hogy ingatlanosok ne keressenek!


Elhelyezkedés

2083, Solymár, György-liget, Ibolya utca 21/B


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6654584


HASONLÓ INGATLANOK


139 700 000 Ft

Solymár, József Attila utca

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 118m²

119 900 000 Ft

Solymár, Kápolna utca

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 116m²

Ingatlannet kód: 6654584


Az általad megtekintett eladó Solymár, györgy-ligeti (Ibolya utca 21/B) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 31 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 287 097 Ft, ami a solymári átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Adrienn Mayer hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654584. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Solymár, György-liget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.