star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron, Alsólővér

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

56 millió Ft

Eladó lakás Sopron, Alsólővér

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Sopron, Alsólővér

  • 73m²


Ár:

56 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Sopronban a Lővérek lábánál, erkélyes lakás kedvező áron eladó

Sopronban nyugodt környezetben 73 m2-es tégla építésű, 3. emeleti lakás eladó. A lakás kényelmes és praktikus elrendezésű. Található benne egy tágas nappali, egy konyha étkezővel, két hálószoba (mindkét szobából megközelíthető a szép kilátást kínáló erkély), egy fürdőszoba, egy külön WC és egy közlekedő, ahol egy óriási, mindent elnyelő gardróbszekrény található, valamint tartozik hozzá egy önálló tároló is. A lakás nyílászárói hőszigeteltek. Fenntartási költsége alacsony. Fűtése biztonságos és gazdaságos távhővel történik.
A lépcsőház kulturált és összetartó a lakóközösség.


Elhelyezkedés

Sopron, Alsólővér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6647822


+36 30

Ingatlannet kód: NET6647822


Az általad megtekintett eladó Sopron, alsólővéri téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 56 millió Ft, négyzetméter ára 767 123 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647822. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Alsólővér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.