star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 48m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1690
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Sopron történelmi belvárosában saját részre, vagy befektetésnek keres ingatlant? Akkor ezt a lakást Önnek ajánlom!

LAKÁS:
Az ingatlan egy műemlék társasház földszintjén helyezkedik el, 48 m2 alapterületű, amely nappali, hálószoba, kamra, konyha-étkező valamint fürdőszoba-wc helyiségekből áll. A lakáshoz az udvarban elhelyezett elektromos kapuval felszerelt, 13 m2-es garázs is tartozik. Az ingatlan 7 éve felújításon esett át, amely magában foglalja a vízcsövek, villanyvezetékek cseréjét, új kombi gázkazán és vezetékeinek a cseréjét, valamint 1 éve új konyhabútor került a konyhába beszerelésre.
A lakáshoz a pincében egy közös tároló is rendelkezésre áll.

A lakás egy zárt, hangulatos, igényesen karbantartott belső udvarról nyílik, itt helyezkedik el a garázs is amely az ingatlan vételárán felüli összeget képez, ára: 8. 100. 000 Ft.

A műemlék épület utcai homlokzata a tavalyi évben megújult, kétszárnyú bejárati kapuja elektromos kapunyitóval felszerelt, megkönnyítve a gépjárművel történő közlekedést.

LOKÁCIÓ:
A környék infrastrukturálisan jól felszerelt, a város legjobb iskolái, Kormányablak, Önkormányzat, gyógyszertár, posta, bankok, fodrászat stb., minden a közvetlen közelben.
A történelmi belváros közepén található ingatlanból pár lépés távolságra kezdődik Sopron kulturális élete, a Tűztorony a Múzeumnegyed, éttermek, cukrászdák, kávézók, szabadtéri programok biztosítják a kikapcsolódást.
A lakást gépjárművel megközelíteni, rendszám felismerő beléptető rendszeren keresztül lehet, a parkolást a társasház udvarán álló garázs biztosítja, így nem kell bajlódnia parkolóhely keresésével.
Az ingatlant ajánlom első lakásnak, fiatal párnak, vagy egyetemistáknak, de befektetésnek is kiváló, hiszen lokációja miatt akár rövid, akár hosszútávra is könnyen és gyorsan bérbe adható.
Ha szívesen lakna a történelmi belvárosban, műemlék épületek szomszédságában, nem akar a felújítással foglalkozni és fontos számára a környezet, amelybe napi szinten hazaér, akkor ez a lehetőség Önnek szól.

Amennyiben a kínált lakás felkeltette figyelmét, várom megtisztelő hívását.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
4.5m²
Nappali
20m²
Közlekedő
7.53m²
Konyha
5.15m²
Kamra
1.7m²
Szoba
8m²

Elhelyezkedés

Sopron, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649988


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649988

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Sopron, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1690, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 831 250 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Reinitz Dávid referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649988. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.