star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron, Besenyő úti lakópark

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

41,5 millió Ft

Eladó lakás Sopron, Besenyő úti lakópark

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Sopron, Besenyő úti lakópark

  • 56m²


Ár:

41 500 000 Ft

Közös költség
10 ezer Ft
Építés éve
1992
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
6 m²

Az ingatlanról:

Tulajdonostól eladó Sopronban, a Besenyő utcában egy 9 lakásos társasházban lévő 2. emeleti 56 m2-es folyamatosan karbantartott tégla építésű loggias lakás. A lépcsőházat kerítéssel elkerített belső udvarból lehet megközelíteni. 

A lakótér két szobából, előszobából, konyhából, fürdőből és egy különálló wc-ből áll. A lakás teljes körű fejújítása 2018-ban megtörtént. A nagyobb szobából nyílik a 6m2-es loggia, ami az utcára néz. A konyha és a kisebbik szoba ablaka a belső udvarra néz. A nagyobb előtér akár étkező kialakítására is alkalmas.

A fürdőszobában található egy 200x100x40 cm nagyságú polcos beépített szekrény. A fűtés gázkazánnál történik, ami 2020-ban kapott új alkatrészeket és évente ellenőrzésen esik át. A nagyobb szobában van egy hűtő klíma.

A lakás jó elosztású alacsony rezsiköltséggel is fenntartható. A lakáshoz tartozik egy osztott közös tároló, a saját rész 6,5 m2 nagyságú. 

Ingatlanosok kérem, ne keressenek!


Elhelyezkedés

9400, Sopron, Besenyő úti lakópark, Besenyő utca 18


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6621890


Ingatlannet kód: 6621890


Az általad megtekintett eladó Sopron, Besenyő úti lakóparki (Besenyő utca 18) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 41,5 millió Ft, négyzetméter ára 741 071 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fanni Bokán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621890. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Besenyő úti lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.