star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron, Lehár lakópark

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Sopron, Lehár lakópark 1. kép

Eladó lakás Sopron, Lehár lakópark

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Sopron, Lehár lakópark

  • 43m²


Ár:

42 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
6,58 ezer Ft
Építés éve
2008
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs
Bútorozott
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
B
Erkély, terasz mérete
6 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

ELADÓ egy energiahatékony, 1. emeleti, 43 nm-es újszerű erkélyes lakás. A lakás Sopronban, a Lehár lakóparkban van. A lakás alig használt, nagyon megkímélt állapotú, igényes festéssel, burkolatokkal. A lakás egy 2008 év végére felépült 3 szintes társasházban van, amely tégla építésű, a falak és a nyílászárók hőszigeteltek, a lakás fűtéséről és melegvíz ellátásáról, gázkazán gondoskodik. Egyedi radiátoros fűtés. A fűtés rezsije rendkívül alacsony, előző évben, télen, havi átlagban 3000-4000 Ft/ hó volt a fűtésre + melegvíz előállításra kiszámlázott gázfogyasztás díja. Közös költség: 6580 Ft/hó. Minden fogyasztás mérőórával mért. Energiatanúsítvány: B Beosztása: előtér, ahol egy előszobafal, cipős-szekrény kényelmesen elfér, kellemes, világos amerikai konyha-nappali, hálószoba, fürdőszoba WC-vel, + 6 nm-es erkély, amely az udvarra néz. A lakásban újszerű, sok férőhelyes beépített igényes konyhabútor van elektromos sütővel, elektromos főzőlappal, páraelszívóval, illetve a lakást egy kőberakásos belül polcos pult is díszíti, kimondottan elegánssá teszi. Ezek mind a vételár részét képezik. A nappali, fürdőszoba, előtér járólapos, a szoba parkettával burkolt. A lakás körbefűtött. Kellemes, csendes, nyugodt környék, kertvárosi környezet, jó lakóközösség. A társasháznak saját füves udvara is van. Parkolni az utcán ingyenesen lehet. A lakás tulajdonostól, tehermentesen, frissen festve, azonnal birtokba vehető. Saját lakásnak, befektetésnek és lakáskiadás céljára is egy kiváló lehetőség. A belváros gyalogosan is könnyen megközelíthető. Ausztriai munkavállalás esetén az elkerülő út néhány perc alatt elérhető. Igény esetén, email-ben szívesen küldök az ingatlanról fényképeket. Ingatlanközvetítői segítséget, köszönöm, nem kívánok igénybe venni.


Elhelyezkedés

9400, Sopron, Lehár lakópark, Schönherr-malom utca 45


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6645484


+36 30

Ingatlannet kód: 6645484


Az általad megtekintett eladó Sopron, Lehár lakóparki (Schönherr-malom utca 45) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 997 674 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant MA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645484. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Lehár lakópark ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.