star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron, Lővérek

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

44 millió Ft

Eladó lakás Sopron, Lővérek 1. kép

Eladó lakás Sopron, Lővérek

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Sopron, Lővérek

  • 55m²


Ár:

44 000 000 Ft

Közös költség
7 ezer Ft
Emelet
6.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
B
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Lővérek, tiszta levegő, panoráma, csend - erdő mellett Ibolya úton, 55 nm-es “A ” energia tanúsítványú panel lakás eladó!

Sopronban az Ibolya úton, Lővérek aljában, csendes környezetben, 55 nm-es, 2 szoba hallos, hőszigetelt, erkélyes, egyedi mérőórás, kedvező rezsijű panel lakás eladó! Minden ablakból panoráma az erdőre, illetve a Lővérekre. Fűtés egyedi mérésű távhővel. A lakás a 6. emeleten van, körbefűtött, rendkívül kedvező a rezsije. Közös tárolók mellett, saját tároló is van. A lakás a panelprogramban részt vett. A konyha, és a kisszoba délnyugati, a nappali északkeleti tájolású.  Az erkély a nappaliból nyílik. Parkolni a társasház melletti utcai parkolóban ingyenesen lehet. A lépcsőházban a vízvezetékek, villanyvezetékek cseréje is megtörtént. Hőszigetelt nyílászárók. Lift van a házban. Közös költség: 7000 Ft/hó. Iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, , DM, Rossmann, SPAR, ALDI, LIDL és egyéb élelmiszer üzlet a közelben. Buszmegálló az utca végén. Fiataloknak, időseknek egyaránt kényelmes, mert alacsony fenntartási költségű ,csendes, kellemes lakás. A lakás értékesítése magánszemély által történik, per és tehermentes. Érdeklődni a megadott telefonszámon, illetve üzenetben is lehet. Igény esetén szívesen küldök fényképeket, és részletesebb tájékoztatást a lakásról.


Elhelyezkedés

9400, Sopron, Lővérek, Ibolya út 9


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6643040


HASONLÓ INGATLANOK


46 500 000 Ft

Sopron, Jereván Lakótelep

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 60m²

41 900 000 Ft

Sopron

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 52m²

46 900 000 Ft

Sopron, József Attila lakótelep

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 52m²

+36 30

Ingatlannet kód: 6643040


Az általad megtekintett eladó Sopron, lővéreki (Ibolya út 9) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 44 millió Ft, négyzetméter ára 800 000 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant MA hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643040. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Lővérek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.