star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron

  • 53 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

48,21 millió Ft

Eladó lakás Sopron

  • 53 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Sopron

  • 53m²


Ár:

48 215 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Balf (németül: Wolfs, régi nevén Sankt Wolfgang) Sopron településrésze, 1985-ig önálló község. A világörökség részét képező Fertő-táj egyik jelentős települése, és a soproni borvidék egyik jellegzetes és ismert szőlő és bortermelő helyszíne. Az egyéni termelők szinte minden családi házban fogyasztják és árusítják saját termésű vörös boraikat. Kellemes természeti környezetben fekszik, és sok műemlék épület található ebben a falusias városrészben. A Fertő tavi kerékpáros kirándulások magyarországi kiindulópontjaként is ismeretes.

Lakások db. szám: 16 db.
Szintek száma: 3
Lift: Schindler márkájú 6 személyes felvonó
Fűtés: Ház központi fűtésrendszer Sanier Duval 60KW-os kondenzációs kazánokkal lakásonkénti hőmennyiségmérőkkel, valamint minden lakásban padlófűtéssel.
Parkolás: Mélygarázs : 6.900.000 Ft.
Fizetés: Szakaszos, készültségi fokozathoz kötve.
Ügyvédi díj: Vételár 0,6 %
Műszaki tartalom (kérésre elküldjük).
Átadás: 2025 negyedik negyed év.
A vételár emeltszintű fűtéskész állapotot, a telekhányadot és az áfát is tartalmazza!
Akár kulcsrakész befejezéssel is megvásárolható!

A további kérdésekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen a megadott mobil számon. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356417


Elhelyezkedés

Sopron, Balfi út.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6550860


+36 20

Ingatlannet kód: NET6550860


Az általad megtekintett eladó soproni (Balfi út.) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 48,21 millió Ft, négyzetméter ára 909 717 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Tőkés Levente referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550860. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.