star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron

  • 94 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

63 millió Ft

Eladó lakás Sopron

  • 94 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Sopron

  • 94m²


Ár:

63 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1992
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Költözzön a belváros közelébe és élvezze annak minden kényelmét! Tágas, bruttó 112, nettó 93,5 m2-es, belső kétszintes lakás várja, hogy otthonává váljon.

LAKÁS JELLEMZŐI
A Kuruc domb lábánál, 1992- ben épült társasházat 2 lakás és 3 üzlet alkotja. Az első emeleti lakás alsó szintjén nagy üvegfelületekkel és szép kilátással rendelkező nappali- étkezőt, konyhát és fürdőszobát találunk.
A felső szinten három kényelmes hálószoba és egy fürdőszoba áll rendelkezésre. Igény szerint, az egyik nagy szobából, akár még egy szoba is kialakítható. A lakáshoz 4 m2- es tároló tartozik.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
A fűtést és a melegvizet kombi gázkazán biztosítja. Nyílászárói fa szerkezetűek, melyek 2, illetve 3 rétegű üvegezésűek.

LOKÁCIÓ
A környéken az összes olyan szolgáltatás és intézmény, mely a mindennapi életet egyszerűbbé teszi, perceken belül elérhető! Nagyobb családosoknak kifejezetten jó választás! A közelben parkok, játszótér, sportpálya egyaránt fellelhetőek
Parkolás a ház körül, közterületen ingyenes.

Kérdés esetén, megtekintésért, várom hívását!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Előszoba
13.17m²
Közlekedő
4.67m²
Konyha
6.7m²
Szoba
27.45m²
Fürdőszoba
3m²
Fürdőszoba
7.65m²
Szoba
10.54m²
Szoba
12.2m²
Szoba
26.18m²

Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647027


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647027

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó soproni téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 63 millió Ft, négyzetméter ára 670 213 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bolla László referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647027. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.