star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sümeg

  • 73 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó lakás Sümeg

  • 73 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Sümeg

  • 73m²


Ár:

33 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1964
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiemelt ajánlat az Otthon Centrum kínálatában!

Eladóvá vált Sümeg egyik hangulatos, központi utcájában ez a 73m2 alapterületű, részben felújított, 2 szoba nappalis földszinti lakás.

Az ingatlan egy 4 lakásos társasházban van, a lakás az épület belső udvaráról nyílik így az utcától védett és csendes.
A homlokzat külső szigeteléssel rendelkezik, az energetikai tanúsítvány szerint C minősítést kapott.
Egy kerítéssel és kiskapuval lezárt előkerten át jutunk a lakásba, melyben egy előtér, konyha-étkező, 2 hálószoba, nappali, egy fürdőszoba, külön WC, és kamra lett kialakítva. A lakáshoz tartozik még egy kb 25m2-es terasz, egy nagyméretű és egy kisebb tároló helyiség a pincében és egy 5 x 3m-es acél lemez garázs is.
Jelenlegi tulajdonosa 2019-ben felújította a belső falakat , új műanyag hőszigetelt nyílászárók lettek beépítve, kicserélték az elektromos vezetékeket, új gázkazán és korszerű fűtésrendszer lett kiépítve. Hűtéséről klíma gondoskodik, a melegvizet villanybojler állítja elő.
A fürdőszobában a konyhában és a WC-ben kerámia burkolat van, a többi helyiségben laminált padló.

Az ingatlan közvetlen közelében néhány lépéssel elérhetők a múzeumok, éttermek, kávézók, boltok, posta és iskolák. A Szent-István téri Püspöki palota és a Sarlós Boldogasszony-kegytemplom csupán egy utcányira van.
Sümeg és agglomerációja sok látnivalóval és programokkal várja az idelátogatókat és az itt élőket egyaránt.
A Balaton mindössze 15 perc, Szigliget, Balatongyörök, Tapolca, Badacsony, Keszthely és Zalaszántó mind rövid időn belül elérhetőek.

Az ingatlan megvásárlásához babaváró hitel, CSOK, CSOK+ és jelzálog hitel is felvehető, ennél lebonyolításában is tudok segíteni.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
18m²
Wc
1.35m²
Kamra
1.57m²
Konyha
9.31m²
Nappali
21.81m²
Szoba
18.7m²
Szoba
10.12m²
Fürdőszoba
5.15m²
Előszoba
4.81m²

Elhelyezkedés

Sümeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617619


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617619

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sümegi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m². További jellemzői: az építés éve 1964, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 464 384 Ft, ami a sümegi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Keményfi Attila referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617619. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sümeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.