star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szada

  • 165 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Vételár:

143,99 millió Ft

Eladó lakás Szada

  • 165 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Szada

  • 165m²


Ár:

143 999 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ LAKÁS SZADA CSENDES RÉSZÉN ÖRÖKPANORÁMÁVAL!!!

Eladásra kínálok Szada csendes részén, egy 165 nm-es, kétgenerációs, örökpanorámás, nyugati fekvésű, 5+1 szobás, tetőtéri lakást, ami akár 2 külön lakásként is funkcionálhat.

Az épület vasbeton alapra épült, porotherm téglából, a tetőre betoncserép héjazat került. Az egész ház áramellátása H-tarifás, a meleg víz és a hűtés - fűtésért fancoillal ellátott hőszivattyúk gondoskodnak. Az épület csendes helyen, közvetlenül egy tájvédelmi körzet mellett találhaó.

A lakás kettő kisebb részből áll, az előtér közös csak, mindkettő önálló, tágas, amerikai konyhás nappalival (az egyik nyugati, a másik keleti panorámával) , fürdőszobával rendelkezik. Ezeken kívül a keleti oldalon kettő szoba, és a gépészeti helyiség, a nyugatin egy szoba készült, és egy tároló. Az ingatlanban vegyesen fa-, illetve műanyag nyílászárók találhatók.

Az épület aljában egy közös udvar, és két nagy szoba fokozza a kényelmet. Az egyikbe egy szauna és jacuzzi készül, a másikból a lakók megegyezésére fitness terem, vagy közösségi helyiség lesz. A lakáshoz fedett, kétállásos beálló tartozik, ahova a távirányítós nagykapun lehet bejutni.

Infrastruktúrája jó, a legközelebbi buszmegálló ugyan 15 perc sétára van, de kocsival 2 percen belül el lehet érni óvodát, iskolát Coop-ot, Lidl-t, de 5 perc alatt a gödöllői Tescot vagy StopShopot is.

INGYENES hiteltanácsadás! CSOK Ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! Sz.L. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361942


Elhelyezkedés

Szada, Szada csendes részén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6603139


HASONLÓ INGATLANOK


71 999 000 Ft

Szada, Szada csendes részén

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 93m²

71 999 000 Ft

Szada, Szada csendes részén

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 91m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6603139

Az általad megtekintett eladó szadai (Szada csendes részén) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 143,99 millió Ft, négyzetméter ára 872 721 Ft, ami a szadai átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Szénási Lajos referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603139. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szada ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.