star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szarvas

  • 114 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó lakás Szarvas

  • 114 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szarvas

  • 114m²


Ár:

59 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1973
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Belvárosi Társasházi Lakás Szarvas!
Ez az ingatlan nem csupán egy lakóhely, hanem egy befektetés is az ön és szerettei jövőjébe. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy egy kivételes otthon tulajdonosa legyen egy közkedvelt helyen. Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt az egyedi ajánlatot!
A 114 nm-es lakás Szarvas belvárosához közel, mégis nyugodt, rendezett, kertvárosi részen található. Az ingatlanon 2019-ben korszerűsítést, átalakítást és felújítást végeztek. A munkálatok kiterjedtek a teljes villany, víz, csatorna hálózatra és megújult a fűtés rendszer is. A felújítást kiváló minőségű anyagok, esztétikus burkolatok, minőségi gépek és berendezések felhasználásával valósították meg. Minden nyílászáró cseréjét elvégezték, ablakokat redőnnyel és szúnyoghálóval látták el. Az átalakításnak köszönhetően a mai kor elvárásainak megfelelő helyiségek lettek kialakítva. A földszinten tágas nappali, konyha étkezővel, tusoló wc-vel, valamint előszoba és egy kertkapcsolatos fedett terasz kapott helyett.
Az emeleten három hálószoba, tágas fürdő wc-vel és közlekedő található. Az ingatlan fűtéséről kombi kazán gondoskodik radiátoros és padlófűtéses hőleadással, hűtését korszerű klímaberendezés biztosítja. Igény esetén a lakás bővíthető, minden adott a tetőtér beépítéséhez. A lakáshoz tartozik egy 18 nm-es különálló garázs és egy 6 nm-es tároló is.
Időpont egyeztetésért hívjon bizalommal!
Nagyné Csécsei Éva 06-30/261-8416

Referencia szám: LK018491-IN


Elhelyezkedés

Szarvas, Strand utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637932


Békéscsaba Duna House

Békéscsaba Duna House

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


39 000 000 Ft

Szarvas

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 73m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637932

Békéscsaba Duna House

Békéscsaba Duna House

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szarvasi (Strand utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A téglalakás ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 525 439 Ft, ami a szarvasi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagyné Csécsei Éva referens a Békéscsaba Duna House irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637932. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szarvas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.