star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Százhalombatta

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39 millió Ft

Eladó lakás Százhalombatta

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Százhalombatta

  • 43m²


Ár:

39 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
1.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Igazi Kis Ékszerdoboz! Ide Csak Költözni Kell!

Százhalombattán, A Béke Utcában Eladó Egy Teljes Körűen Felújított, 43 Nm-Es, 1,5 Szobás, Első Emeleti, ERKÉLYEs, Téglaépítésű Társasházi Lakás.

A kifejezetten hangulatos otthon, 2021-ben minőségi, mindenre kiterjedő ( gépészeti és esztétikai ) felújításon esett át.

Elosztásába tartozik egy erkélykapcsolatos nappali, egy hálószoba, világos, ablakos konyha, kamra, közlekedő és egy átlagon felüli méretű zuhanyzóval rendelkező fürdőszoba.

A konyhában a beépített gépek a vételár részét képezik, az előszobában és a hálószobában található, asztalos szakemberrel egyedileg gyártatott gyönyörű beépített szekrények szintén.

A nyílászárók műanyagok, szúnyoghálóval, redőnnyel rendelkeznek.
A kellemes hőérzetről klíma gondoskodik.

A szobák burkolata parketta, a többi helyiség járólapos.

A fűtésről és a meleg víz ellátásról távhő gondoskodik.

A szigetelt társasházban az erkélyek felújítása folyamatban van, emiatt a közös költség jelenleg 14.000 Ft, körülbelül 1 évig, utána 4.750. Ft körüli lesz.

A pincében saját használatú tároló is tartozik a lakáshoz.

Az infrastruktúra kiváló, néhány perces sétával elérhetők üzletek, iskolák, buszmegállók, posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, játszótér stb.
A modern, igényes otthon ideális lehet akár fiataloknak, de első emeleti elhelyezkedésének köszönhetően akár az idősebb korosztálynak is.

Az ingatlan ára 39 M Ft, érdemes megtekinteni, várom szíves hívását, akár hétvégén is.

A környékről:

kiváló infrastruktúra, parkos, csendes környezet


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Százhalombatta, Béke utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636697


Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636697

Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó százhalombattai (Béke utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa távfűtés. A téglalakás ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 906 977 Ft, ami a százhalombattai átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hártó Regina referens a Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636697. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Százhalombatta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.