star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Rókus

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Rókus 1. kép

Eladó lakás Szeged, Rókus

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Rókus

  • 79m²


Ár:

69 990 000 Ft

Közös költség
15 ezer Ft
Építés éve
2005
Emelet
3.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Udvari
Energia besorolás
F
Erkély, terasz mérete
9 m²

Az ingatlanról:

Eladóvá vált Szeged Rókusi városrészben 2005-ben épült 3. emeleti társasházi lakásunk, ahová első lakóként költöztünk be. 

A környék infrastruktúrája hibátlan: Bölcsődék, óvodák, iskolák, középiskolák a közelben, ugyanígy orvosi rendelők, gyógyszertárak. Boltok, tömegközlekedés, étterem, bevásárlóközpont, pékség 1 percen belül!

 A ház jó esztétikai és műszaki állapotban van, lépcsőháza tiszta és rendezett, annak biztonságáról a kiépített kamera rendszer, tisztaságáról pedig a heti rendszerességgel járó takarítók gondoskodnak. 

Jó lakóközösség jellemzi, a földszinten közös tároló is rendelkezésre áll, az udvar gyönyörűen parkosított, automata öntöző rendszerrel ellátva, annak karbantartását kertész végzi. 

A déli fekvésű, belső udvarra néző lakásba lépve egy kényelmes előszoba fogad, ahonnan az igazán napfényes 35 m2-es amerikai konyhás nappali tárul elénk.  A konyha U alakban helyezkedik el, ami beépített konyhai eszközökkel van ellátva.

A nagy élettér, valamint a szülői háló összeköttetésben van a lakás 9 m2-es teraszával, ami igazán hangulatossá teszi a reggeli kávézást, délutáni pihenést, és az esti vacsorákat. 

A nappaliból egy közlekedőn keresztül jutunk el a lakás többi helyiségébe, ahol egymást követve van a szülői, illetve a gyermek hálószoba, valamint a fürdő, spájz, illetve a külön álló Wc. 

Az ingatlan fűtését egy 24 kw-os kombi kazán látja el lapradiátorokon keresztül, a hűtéséről pedig egy 2 éve beépített hűtő-fűtő klíma gondoskodik. 

A lakáshoz tartozik még a zárt udvarban elhelyezkedő fedett autóbeálló is, amit a vételár tartalmaz! 

A lakásban plusz egy szoba kialakítható, így az nagycsaládosok részére is alkalmas lehet, valamint elhelyezkedése miatt jó döntés befektetésre, akár albérletbe való kiadáshoz is. 

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, akkor a megadott elérhetőségeken keresztül várom megkeresését.


Helyiségek

Amerikai konyha
9m²

Elhelyezkedés

6724, Szeged, Rókus, Árvíz utca 54


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6642268


Ingatlannet kód: 6642268


Az általad megtekintett eladó Szeged, rókusi (Árvíz utca 54) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 885 949 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Zsolt Szalárdy hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642268. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Rókus ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.