star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Tarján

  • 69 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Tarján

  • 69 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Tarján

  • 69m²


Ár:

39 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
7.
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

Szegeden a Retek utcában eladóvá vált ez a 69 m2-es 2+2 szobás , kihelyezett előteres, VII. emeleti panellakás, kész és kifizetett panelprogramos házban.




Az ingatlan korábban már átesett egy nagyobb felújításon, melynek következtében a kihelyezett előtérből előszoba lett. A nagyobb előszobából egy konyha került kialakításra, ahonnan átláthatunk a nappaliba, fal átvágásának köszönhetően.

Az erkély is beépítésre került. Ami korábban konyha volt, abból egy hálószoba lett.

A szobák parkettával, az új konyha laminált lappal, a többi helyiség járólappal van burkolva.

A rezsiköltség minimális!

Az ingatlan teljesen tehermentes és jogilag rendezett.

További tájékoztatásért hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Szeged, Tarján


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640372


+36 20

Ingatlannet kód: NET6640372


Az általad megtekintett eladó Szeged, tarjáni panellakás 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 572 464 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hegyközi Enikő hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640372. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Tarján ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.