star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeghalom

  • 128 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

39,5 millió Ft

Eladó lakás Szeghalom

  • 128 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szeghalom

  • 128m²


Ár:

39 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Szeghalmon városközpontjában 128m2-es 1 emeletes társasházi lakás 500m2 udvarral eladó. A társasház jelleget egy közös fal jelenti a szomszéddal. Az udvaron egy 3 állásos zárt garázs és tároló található. A 2 és fél szobás lakásban a földszinten a nappali étkező közös tér mellett a konyha található és egy önálló wc.
Az emeleten1 nagyobb hálószoba amiből ki lehet jutni az 7m2-es erkélyre az utca felé. Valamint egy kisebb hálószoba mellett egy tágas fürdőszoba is található. A lakásban gáz konvektor fűtés és 3 hűtő-fűtő légkondícionáló működik. A használati melegvizet gázbojler adja.
Minden külső nyílászáró Internorm fa szerkezetű, ami kívül fém borítású, hőszigetelt üveggel, redőnnyel ellátott. 3 fázis van bekötve.
Beépített konyha és a minőségi konyhagépekkel. Megegyezés szerint akár a bútorok is eladóak.
A város központja pár percre elérhető. Közel vannak élelmiszer üzletek, óvoda, iskola, éttermek, buszmegálló, minden szolgáltatás és hivatal.
Azoknak ajánlom, akik egy kényelmes, jó elrendezésű lakást keresnek kicsi udvarral.
Nézd meg személyesen, hogy a Te igényeidet milyen módon elégíti ki!


Elhelyezkedés

Szeghalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6527431


+36 30

Ingatlannet kód: NET6527431

Az általad megtekintett eladó szeghalomi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 39,5 millió Ft, négyzetméter ára 308 594 Ft. Az ingatlant Berkics László referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6527431. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeghalom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.