star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentes, Kertváros

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42 millió Ft

Eladó lakás Szentes, Kertváros

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szentes, Kertváros

  • 55m²


Ár:

42 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1972
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szentesen a Kertvárosban, parkosított környezetben rendezett téglaépítésű társasház földszinti részén, buszálomással szemben, működési engedélyekkel rendelkező, berendezett, akadálymentesített, 55 m2 alapterületű FOGÁSZATI RENDELŐ teljes fölszereléssel eladó.
A rendelő egy hőszigetelt társasház földszinti részén helyezkedik el. Környezetében ingyenes a gépkocsi parkolási lehetőség. A rendelő utcafrontjának ablakain ólomüveg, a biztosító által elfogadott alumínium redőnyökkel.
A rendelő ajtaján a váró fele ólomlemez, kis ólomüveg betekintő ablakkal a sugárvédelmi előírásnak megfelelően. A fürdőszobában külön fali kifolyócsap elvezetővel a Népegészségügy előírása szerint.
2 külön WC kézmosóval.
A rendelő helyiségben ( 18 nm) külön vizesblokk, külön vízórával, a lengőkaros csapokból hideg, meleg víz nyerési lehetőséggel, az egységkészülék külön áramköre független, felújított.
Komplexum minden helyisége újraburkolt, frissen festett.
Falikaros RTG érvényes szakhatósági engedéllyel. Rendkívül jól értékelhető felvételek készíthetők.
Rendezett társasház, alacsony közös költség , 6990 Ft/ hó.(egész évre kifizetve).
Önkormányzat felé az éves adókötelezettség 17300 Ft / év. (egész évre előre rendezve).
Internet lehetőség a központi rendszerból elérhető.
Tűzoltó készülék van biztosított.
A fogászati egységkészülék egyedileg gyártott volt, rendszeresen szervizelt ,helyileg megoldható, jelenleg is jól működik, szolgáltatása bővíthető.


Elhelyezkedés

Szentes, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637438


+36 30

Ingatlannet kód: NET6637438

Az általad megtekintett eladó Szentes, kertvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 763 636 Ft, ami a szentesi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Ács Ottó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637438. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentes, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.